18. októbra 2024

RNDr. Ján Baráneka rozčúlili do nepríčetna cenzori projektu „Konšpirátori“ Držitelia jedinej pravej pravdy Štandard zaradili medzi konšpiratívne weby

Je rozzúrenosť Jána Baráneka na mieste a oprávnená?

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Analytika Baránka rozčúlili do nepríčetna cenzori projektu „Konšpirátori“

Na internete objavil projekt s názvom „Konšpirátori“, ktorý sa snaží odhaliť a zdiskreditovať ľudí, ktorí šíria dezinformácie a konšpiračné teórie. Projekt je financovaný z grantu Európskej únie a spolupracuje s niekoľkými médiami a neziskovými organizáciami. Medzi jeho cieľmi je aj analytik a publicista Ján Baránek, ktorý je známy svojimi kritickými postojmi voči vláde, EÚ a NATO.

Baránek sa však nechce dať zastrašiť a na svojom blogu zverejnil ostrú reakciu na projekt „Konšpirátori“. Podľa neho ide o pokus o cenzúru a likvidáciu slobodnej diskusie. Tvrdí, že projekt je plný lží, polopravd a manipulácií, ktoré majú za cieľ očierniť jeho osobu a jeho prácu. Baránek sa tiež pýta, kto sú tí, ktorí sa považujú za cenzorov a arbitrov pravdy. Poukazuje na to, že niektorí z nich majú prepojenia s politickými stranami, lobistickými skupinami alebo zahraničnými agentúrami.

Baránek sa nebojí konfrontácie a vyzval projekt „Konšpirátori“ na verejnú diskusiu o témach, ktoré sú predmetom ich kritiky. Zároveň vyzval svojich čitateľov, aby podporili jeho právo na slobodu prejavu a nenechali sa ovplyvniť propagandou. Baránek tvrdí, že je pripravený obhájiť svoje názory pred akoukoľvek inštanciou a že nebude ustupovať pred tlakom ani hrozbami.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.