18. októbra 2024

Tomáš Taraba-zatiaľ „iba“ za 62 miliónov. Do toho prirátajme stovky miliónov čo poslali kamarátom na momky a vybraným kamarátom na nákup predražených testov.

Taraba sa s tým nekašle, dalšie trestné ooznamenie na Budajovcov

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Sekli sa fatálne.
Škody na covid vakcínach zatiaľ „iba“ za 62 miliónov. V EÚ likvidujú už vakcíny za 4 miliardy. Kto pred dvomi rokmi hovoril, že kupovať 5 vakcín na každého obyvateľa EÚ vrátane novorodeniatok je fantasmagória a plytvanie s peniazmi, bol označený za antisystém. Médiá na Slovensku si kúpili počas Covidu dotáciami v desiatkach miliónov zo štátnych peňazí.
Keď sme po vymenovaní nového vedenia popozerali zmluvy v Tipose, ktoré sa pouzatvárali za Hegera, je jasné podozrenie, že si Heger a tá jeho stranička Demokrati za štátne kupovali priestor v súkromných médiách. Aj to môže vysvetlovať prečo s 2,5% výtlakom mali také nadštandartné zastúpenie všade v médiách pred voľbami.
Aj pre takéto rozšafné rozhodnutia predošlej vlády máme deficity vyššie ako Gréci. Do toho prirátajme stovky miliónov čo poslali kamarátom na momky, vybraným kamarátom na nákup predražených testov. Práve preto SNS presadila, že po Novom roku sa zriadi vyšetrovanie manažovania celej Covid pomoci, vrátane mrhania finančnými zdrojmi. Nedá sa len pokrčiť plecami a konštatovať – stalo sa.

Takto sa správala vláda, ktorá nevie hospodáriť. Namiesto toho, aby sme mali nižšie deficity ako Gréci, máme ich vyššie, lebo minulá vláda rozhadzovala peniaze na všetko možné. A ešte k tomu dala stovky miliónov svojim kumpánom na podvody, na ktorých si zarobili na predražených testoch. Preto sme v SNS trvali na tom, aby sa po Novom roku začalo vyšetrovať, ako sa nakladalo s celou Covid pomocou, vrátane plytvania financiami. To sa nedá len tak nechať bez povšimnutia – to je hanba.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.