18. októbra 2024

Pred smrťou JUDr. Gabriela Almášiho st. rástli obavy medzi našimi chlapcami. Prípad príprav SIEDMICH vrážd vyšetroval vyšetrovateľ pán Majba a dozoroval pán prokurátor Harkabus

Prípad príprav SIEDMICH vrážd vyšetroval vyšetrovateľ pán Majba a dozoroval pán prokurátor Harkabus

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Na čo zabudli na špeciálnej prokuratúre…

Pred smrťou JUDr. Gabriela Almášiho st. mohli narastať obavy medzi našimi chlapcami, že by mohol proti nim vypovedať pán Rozbitý (pseudonym), ktorého sa advokát Almáši chystal vypočúvať na súde 1.4.2022.

Reálne hrozilo, že bude vypovedať proti tak zvučným menám ako sú Čurilla, Ďurka, Magula a Dunčko a keďže bol najbližším priateľom pána Rozbitého známy kajúcnik, tak je celkom možné, že mal nejaké relevantné informácie.

Deň pred obávaným výsluchom si advokát Almáši kúpil na pumpe kávu a o pár minút umrel. Neskôr sa v káve našla otrava. Pri jeho tele boli operatívci od čurillovcov ešte skôr než senecká polícia.

Ale vráťme sa k pánovi Rozbitému.

Z pána Rozbitého rýchlo kajúcnici urobili duševne chorého. Tento refrén sa opakoval vo všetkých ich výpovediach od 16.3.2022, teda dva týždne pred obávaným výsluchom.

Veď hádam by niekto neuveril po takýchto svedectvách kajúcnikov duševne chorému, keby nebodaj začal naozaj svedčiť…

Tento refrén použil aj prokurátor Harkabus, keď pre pána Rozbitého žiadal malý trest vrámci dohody o vine a treste.

Tento refrén mi ale pripadá troška falošný. Prečo? Lebo je to prvý občan, ktorý nezvláda ovládať svoje impulzy a obsedantné myšlienky na vraždu a pri tom v pohode zvláda celé MESIACE anilen nepípnuť na túto tému pri písaní si s potenciálnym vybavovačom/kajúcnikom cez mobil. Ešte aj na rozhovor s potenciálnym vrahom sa odoberie do súkromia… Takto nezvládanie impulzov a obsedantné myslenie nevyzerá.

Jeho odôvodnenie zoznamu ľudí, ktorých chce zavraždiť, je tiež úplne logické, opierajúce sa o fakty. Žiadne fantazmagórie typu Víla Amálka mi to prikázala…

Podľa viacerých svedkov plánoval dať zavraždiť minimálne siedmich ľudí.

Osem ľudí počas tohto prípadu zahučalo do policajnej ochrany. Okrem iného aj 2-ročné batoľa jednej z obetí.

Na prípad bol nasadený policajný agent predstierajúci, že je nájomný vrah.

Pán Rozbitý agentovi podľa odposluchu povedal, že až zabije prvých dvoch, má pre neho TRETIE meno na zavraždenie. Policajný agent sa nezaujímal o to, kto bude ďalší na rade. Nekritizujem. Možno mal pocit, že mu to ako priznanie stačilo a nechcel tlačiť na pílu.

Pri domovej prehliadke pána Rozbitého sa ukázalo, že zoznam ľudí určených na „diskreditáciu“ pánom Rozbitým, bol dlhý a neboli tam len čurillovci

Boli tam aj ľudia zo špec. prokuratúry. Niektorí z nich (konkrétne mená) podľa pána Rozbitého pochybili pri jeho prípadoch. Iný mal urobiť procesnú chybu. Čo urobili ostatní zo zoznamu, netuším… Nikoho to pri tomto vyšetrovaní nezaujímalo.

Na zozname na „diskreditáciu“ boli: Lipšic, Hrubala, Záleská, Šurek, Špirko, Čurilla, Ďurka, Magula, Dunčko, Smolková, Zipserová a ďalších sedem mien.

Prípad príprav SIEDMICH vrážd vyšetroval vyšetrovateľ pán Majba a dozoroval pán prokurátor Harkabus.

Plánovanie minimálne TROCH vrážd potvrdil odposluch policajného agenta.

Neviem, čo sa pri uzatváraní tohto prípadu stalo, ale výsledok bol nasledovný: na prípravu vrážd PIATICH ľudí sa pri dohode o vine a treste s pánom Rozbitým zabudlo, čím sa z prípadu stala príprava iba DVOCH vrážd a samozrejme klesla trestná sadzba… zabudlo sa aj na množstvo kokaínu (nájdeného u pána Rozbitého) odhadnuté znalcom na 50 až 150 dávok… a namiesto 25 rokov až doživotia dostal pán Rozbitý 9 rokov.

Myslíte si, že po tomto zázračne nízkom treste a výnimočnej zábudlivosti pána Harkabusa pán Rozbitý svedčil proti Čurillovi, Ďurkovi, Dunčkovi a Magulovi? Nesvedčil.

Veď kto by riskoval doživotie, keby sa prokurátorovi zrazu náhodou vrátila pamäť… Nemusíte mať obavy ani o menovaných pánov čurillovcov… pán Harkabus síce nepostúpil informácie z trestného oznámenia týkajúce sa ich osôb inšpekcii, ale za to im osobne odklepol ochranu oznamovateľov.

Zdá sa teda, že všetci boli s výsledkom spokojní.

Lenže mama 2-ročného batoľaťa, ktoré sa prevážalo s kukláčmi pod policajnú ochranu, mala predsa len niečo proti Asi jej vadilo, že na prípravu jej vraždy sa pri odsúdení pána Rozbitého zabudlo. Možno jej vadil extrémne sadistický spôsob jej plánovanej vraždy.

Možno nebola spokojná ani s tým, že napokon mala skončiť „len“ poliata kyselinou a nikoho za to neodsúdili…Každopádne podala trestné oznámenie pre prípravu svojej vraždy pánom Rozbitým.

A kto to bude vyšetrovať? No predsa zase vyšetrovateľ pán Majba a vtáčiky štebotali, že to má znovu dozorovať pán Harkabus.

Takže pán Harkabus ide údajne dozorovať vyšetrovanie prípravy vraždy, na ktorú popri ochrane čurillovcov akosi „pozabudol“. Viem si už teraz živo predstaviť tie výhovorky o chýbajúcich dôkazoch.

Že o ďalších vraždách svedčili len svedkovia… Že tretiu vraždu spomenul policajnému agentovi páchateľ len jednou vetou…

Ale ako pán prokurátor vysvetlí ten zabudnutý kokaín?

Savenna Monteloup FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.