29. septembra 2024

Potkany hromadne opúšťajú Matovičovu potápajúcu sa loď bláznov

Matovičova manželka nakúpila cenné papiere za 350-tisíc eur

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


No ale pozrime sa … Igora Matoviča opúšťajú niekdajší blízki spolupracovníci.

Členovia hromadne opúšťajú Matovičovu potápajúcu sa loď bláznov. Tento titulok by mohol byť zábavným začiatkom nejakej politickej satiry, ale žiaľ, je to realita slovenskej politickej scény. Matovič, ktorý sa snaží udržať pri moci za každú cenu, stratil dôveru svojich koaličných partnerov aj svojej vlastnej strany. Jeho loď bláznov sa potápa rýchlejšie ako Titanic a on sa tvári, že je kapitánom, ktorý zachraňuje krajinu. No v skutočnosti je len klaunom, ktorý robí zo seba a zo Slovenska medzinárodný smiech.

Matovič si tým len znížil svoju už tak nízku popularitu a prispel k rozpadu svojej koalície. Členovia jeho strany OĽANO sa jeden po druhom distancujú od neho a hľadajú si nové politické prístavy. Niektorí prechádzajú do opozície, iní do novovznikajúcich strán alebo do nezávislosti. Matovič tak zostáva osamotený na svojej lodi bláznov, ktorá sa nezadržateľne potápa do hlbín politického zabudnutia.

  • „Za posledný rok sa do politiky bývalého OĽaNO dostalo stále viac populizmu, konfliktnosti a politického obchodovania.“ – napísali do spoločného vyhlásenia.
  • Svoj odchod odôvodňujú tým, že v hnutí Igora Matoviča chýba „kritický prístup a ochota férovo diskutovať aj o nepríjemných témach. Tými sú najmä nedotiahnutá kampaň, netransparentné skladanie kandidátky a nepriaznivý výsledok parlamentných volieb, politická izolácia hnutia a nepremyslené kroky vedenia, ako napríklad uponáhľaná zmena názvu hnutia“.
  • Peter Kremský, bývalý poslanec a predseda Výboru pre hospodárske záležitosti NR SR
  • Mária Šofranko, bývalá poslankyňa a podpredsedníčka Výboru pre vzdelávanie, vedu, mládež a šport NR SR
  • Veronika Gmiterko, bývalá generálna tajomníčka služobného úradu Ministerstva financií SR
  • Vojtech Tóth, bývalý poslanec NR SR a komunálny poslanec
  • Peter Liba, bývalý poslanec NR SR a komunálny poslanec
  • Ján Marosz, bývalý poslanec NR SR a bývalý riaditeľ Slovenského pozemkového fondu
  • a ďalší bývalí poslanci a členovia, ktorí nechcú byť menovaní.

JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.