18. októbra 2024

Muž na jarmoku namieril zbraň na ministra vnútra.

Muž na jarmoku namieril zbraň na ministra vnútra.

Zdielajte....

  • Incident na jarmoku: Muž na jarmoku v Stropkove namieril zbraň na ministra vnútra. Ukázalo sa, že išlo o atrapu pištole.
  • Zásah ochrankára: Ochranka ministra promptne zasiahla a zneškodnila muža.
  • Policajné vyšetrovanie: Polícia začala trestné stíhanie vo veci podozrenia z trestného činu nebezpečného vyhrážania a preveruje všetky okolnosti incidentu.

Na jarmoku v Stropkove došlo k incidentu, kde muž so zbraňou v ruke bol zastavený ochrankárom ministra vnútra a predsedu Hlasu-SD, Matúša Šutaja Eštoka. Situácia vyvolala napätie, ale nakoniec sa ukázalo, že zbraň bola len atrapou. Tento incident potvrdili hovorca rezortu vnútra Matej Neumann a polícia. Podľa informácií, ktoré poskytla hovorkyňa prešovskej krajskej polície Jana Ligdayová, bol proti mužovi použitý donucovací prostriedok po tom, čo bol vyhodnotený ako potenciálna hrozba. V súvislosti s prípadom bolo začaté trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania.

Minister je v poriadku, polícia na prípade intenzívne pracuje a preveruje všetky okolnosti incidentu. Bolo začaté trestné stíhanie vo veci podozrenia z trestného činu nebezpečného vyhrážania.

Proti mužovi so zbraňou v ruke na stropkovskom jarmoku, kde sa vtedy nachádzal minister vnútra a predseda Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok, zasiahol jeho ochrankár. Napokon sa ukázalo, že išlo o atrapu pištole. Pre TASR to potvrdili hovorca rezortu vnútra Matej Neumann a polícia. Na prípad upozornili Plus sedem dní a noviny.sk.

Ľudia strácajú súdnosť a zdravý rozum

„V piatok (2. 8.) pred 19.00 h počas konania jarmoku v meste Stropkov príslušník Policajného zboru vykonávajúci ochranu ministra vnútra použil donucovacie prostriedky voči osobe, ktorú vyhodnotil ako potenciálnu hrozbu, keďže mala v ruke zbraň,“ uviedla prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová

Podľa Neumanna zásah ochrankára voči osobe bol promptný a ukázalo sa, že išlo o atrapu zbrane. Polícia podľa nej na prípade intenzívne pracuje a preveruje všetky okolnosti incidentu. „V prípade je začaté trestné stíhanie vo veci podozrenia z trestného činu nebezpečného vyhrážania,“ doplnila Ligdayová.

Zdroj: (tasr)



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.