18. októbra 2024

AKO SA „ELITA NÁRODA“ OPUSTILA. Úroveň 4 cenovej skupiny

Autor Roman Martiška porovnáva súčasné reakcie s minulosťou, konkrétne s pokrikmi na bývalú prezidentku v Nitre.

Zdielajte....

  • Porovnanie s Minulosťou: Autor Roman Martiška porovnáva súčasné reakcie s minulosťou, konkrétne s pokrikmi na bývalú prezidentku v Nitre.
  • Ministerky Kultúry: Ministerka kultúry Martina Šimkovičová vyvolala kontroverziu svojimi vyjadreniami, ktoré vyvolali silné reakcie od tzv. „bratislavskej kaviarne“.
  • Reakcie na Kritiku: Reakcie zahŕňajú ostré slová a výzvy na verejný lynč, čo odhaľuje napätie medzi rôznymi skupinami v spoločnosti.

Roman Martiška: AKO SA „bratislavská kaviareň“ OPUSTILA

Ministerka kultúry Martina Šimkovičová pichla do osieho hniezda a „bratislavská kaviareň“ sa opustila!

Síce v obleku a s prossecom v ruke, ale slovníkom piatej cenovej, nadáva samozvaná elita národa žene vo funkcii. Týmto je dávnejší pokrik z námestia v Nitre na bývalú vnímajúcu prezidentku pokorený!

Kým v Nitre to bol dav ignorovaných a frustrovaných občanov, tak dnes ide o „osobnosti“, ktoré si mysleli, že ich bude štátny rozpočet živiť do smrti!

Nie, Šimkovičová nemala postupovať o nič slušnejšie, ale možno ešte arogantnejšie! Možno mala navštíviť napr. rádio Infovojna, a tam oznámiť novinky v rezorte kultúry, aby to jej volič a priaznivec vedel skôr od nej, ako od toho, ktorého odpojila od lukratívneho platu…

Progresivisti, liberáli a ostatná kričiaca menšina ukázali svoju pravú tvár. Ak im stúpnete na otlak, tak je dovolené nadávať aj žene, ba dokonca vyzývať na verejný lynč na námestiach!

Slová ako „handra, špina, sviňa“ a ďalšie sú dnes povolené, ale koho tieto slová naozaj definujú?

Roman Martiška TG



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.