27. júla 2024

„Holinová zo Sme.sk, „Prekvapila by dnes Roberta Fica úkladná vražda novinára?"

Zdielajte

Celý deň počúvam slovenský rozhlas….nič iné len o vražde novinára a jeho snúbenice.

Samozrejme smrť vyvolanà vraždou zatiaľ pre verejnosť neznámym objednávateľom musí byť pre psychiku rodičov fest, ale fest drastické keďže v dnešnej dobe plnej dezinformacii z každej strany každý z nás túži po pravde, ktorú ak nepozná, tak si ju prispôsobí podľa seba.

Dokážem pochopiť rodičov zavraždených, ale to čo ma najviac štve zo strany politikov, že o podobných vraždách, ktorých sú stovky, z ich strany ako keby ani neexistovali. Existuje len táto a žiadna iná.

Heger, ktorý mi pripadá ako negramotný trtko v ríši divov dnes zo seba vygrcol, že novinári by mali byť v demokratickej krajine chránení, aby nedopadli ako Kuciak. Samozrejme nič proti tomu, ale ako ten kus kkt môže poznať dôvod vraždy ktorej podsúva narativ demokracie keď nepozná objednávateľa?!!!

Ako si tento kus ničoho môže dovoliť povedať, že sa to nesmie opakovať, keďže spolu s ďalšími využili vraždu Kuciaka na to, aby ovplyvnili voličov ich konširàciami ohľadom vraždy a dnes proti podobným konšpiráciam tak vehementne bojujú?!!

A to ďalšie americkè nič, ktorè sà na Slovensku hrá na veľvyslankyňu začne trepať v angličtine akokeby bola jazykovo negramotnà, že novinári sú v ohrození…

Čože?!!!!!

…a v prípade Juliana Assangeho?
To je akože v pohode? Lebo ak sa jedná o novinára, ktorý ti ukáže osratè trenky, tak to je zlý novinár, a v prípade ak ukáže osratè trenky niekoho iného, tak to je dobrý novinár?

Alebo sa chceme baviť o tých novinároch v Iraku, ktorých vojaci z NATO zavraždili len preto, lebo si z nich urobili civilné terče (šak nejak sa to ututle) a Spojené štáty sa rodinám ani nedokázali ospravedlniť, inak by to vyzeralo že sa priznali?

Alebo sa chceme baviť o tých novinároch v Kijeve počas mejdanu?
Alebo o tých novinároch, ktorým dal Zelenskyj zavrieť redakcie.

Alebo o tých, ktorý majú po mejdane zákaz vstupu na Ukrajinu, ktori sa nachádzajú na čiernej listine?

O čom sa tu tieto larvy bavia?
Ak si myslia, že 100 krát opakovaná lož sa stane pravdou, pretože pre spoločnosť je to lepšie ak sa pravdu nedozvedia, tak sú na omyle.
Každý si za svoje klamstvà jedného dňa nájde na tanieri účet, pretože zneužívať vraždu sa dá len raz.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *