20. mája 2024

Čaputová plánuje zosadiť Hegera

0
Tarabov tvrdý odkaz Čaputovej

Tarabov tvrdý odkaz Čaputovej

To, že Čaputová plánuje zosadiť Hegera, sa na chodbách parlamentu už diskutuje ako hotová vec a hovorí sa aj meno ekonóma, ktorý ho vymení. Čaputovej však samozrejme nejde o Slovensko, ale ide jej len o Progresívne Slovensko. To však nič nemení na tom, že Hegera by mala odvolať okamžite.

Realita je, že Hegerovi neprechádzajú v parlamente zákony, bojí sa chodiť do parlamentu vôbec rokovať o ich podpore, pretože vlastne nemá ani s kým sa baviť. Pre nás v opozícii je Heger Otík, s ktorým sa nie je o čom baviť a pre koalíciu je to zradca. Popri tom osobitne konzervatívci ho považujú za svadobného podvodníka, čo oklamal v tých najvážnejších veciach. Presadil transgender agendu, nevie rozdiel medzi mužom a ženou a vlastne prehlásil, že je progresívny liberál. A práve v tom je čaro, že si podpílil halúzku.

Čaputová a Progresívne Slovensko pochopili, že Heger sa vlastne rozhodol robiť im konkurenciu. Tepláreň je predsa ich pútnicke miesto. Keďže Heger nerobí nič iné, len zneužíva vládnu funkciu na marketing pre vlastnú fakovú politickú stranu pretláčanú jednou televíziou a jednou prieskumnou agentúrou. Čaputová musí zatiahnuť ručnú brzdu. Heger je totiž z titulu funkcie neprimerane zastupovaný v médiach a na marketing zneužíva vládne limuzíny, lietadlá, vrtulníky a robí si jednoducho za štátne peniaze reklamu.

Keď sa Heger po zosadení vráti do parlamentnej lavice, padne ako jablko zo stromu. Je nudný, v debatách nevýrazný, nemá výsledky a je to Matovičov trojročný poskok, ktorý dostal od svojho šéfa za úlohu vytvoriť stranu na prilákanie liberálnych voličov. Vykonával navyše funkciu štýlom, že po voľbách ešte bude chodiť žobrať k Žilinkovi o paragraf 363. Jednoducho ľahká váha.

Heger si je vedomý, že muzika dohráva a panikári. Teraz bude krásne sledovať, či niektoré médiá dostanú reklamu od štátneho Tiposu. Potom si o tom povieme viac.

Tomáš Taraba

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *