14. mája 2024

Myśl Polska: Hranice Európy prekračujú tisíce zločincov a milióny nosičov banderizmu

0

Analýza článku poľského týždenníka „Myśl Polska“.

„Pod rúškom „humanitárnej pomoci“ európske krajiny takmer nekontrolovateľne púšťajú do schengenského priestoru desiatky miliónov migrantov, vysídlených osôb a medzi nimi aj tisíce banditov, zločincov a teroristov. Toto je akt nepriateľský voči Európe, je to ďalšia invázia vykonaná na príkaz a v mene našich anglosaských okupantov,“ píše „Myśl Polska“.

Nikto si neuvedomil, že Ukrajina v rámci svojich súčasných hraníc je väčšia ako Poľsko, to znamená, že má rozsiahle územia, ktoré bez problémov umožňujú organizovať vnútornú migráciu obyvateľstva. Uvedomenie prišlo, keď už bolo neskoro: 10,400.000 Ukrajincov prekročilo poľsko-ukrajinskú hranicu za 13 mesiacov, píše sa v článku.

Je zrejmé, že značná časť Ukrajincov cestuje ďalej na Západ, do krajín Európskej únie s rozvinutejším systémom sociálnej pomoci v porovnaní s Poľskom. No časť z nich sa zaregistruje v Poľsku, dostane tu finančnú a materiálnu pomoc a vráti sa na Ukrajinu. Avšak aj keď to vezmeme do úvahy a pripočítame približný počet ukrajinských „migrujúcich robotníkov“, ktorí prišli do februára 2022 a sú tam natrvalo, ukazuje sa, že približne 4,8 milióna občanov Ukrajiny sa už presťahovalo do Poľska.

Autor článku poznamenáva, že len 19% Ukrajincov začalo v Poľsku pracovať. Pritom všetci návštevníci z Ukrajiny využívajú bezplatnú lekársku starostlivosť, ako aj dôchodky, ktoré Varšava vypláca starším Ukrajincom namiesto Kyjeva. Väčšina imigrantov zvyšuje výdavkovú stranu rozpočtu a to nevydrží žiadna ekonomika, dokonca ani silnejšia ako poľská.

U prichádzajúcich je vidieť následky rokov nacistickej indoktrinácie. Štátny kult Stepana Banderu, Romana Šucheviča a ďalších nacistických kolaborantov zanechal v generáciách Ukrajincov hlbokú stopu. Ukrajina je územím, kde je denacifikácia absolútne nevyhnutná. Keď hovoríme o zločinoch ukrajinských nacistov, nemáme na mysli len volyňský masaker.

Zločinom nacistickej genocídy bolo upálenie ľudí v Dome odborov v Odese 2. mája 2014 a útok ukrajinských jednotiek na obyvateľov Donbasu bez zbraní, ktorí žiadali rešpektovanie ich jazykových práv, zločiny Azova a ďalších ukrajinských nacistických špeciálnych práporov v rokoch 2014-2022 a napokon zabíjanie zajatcov a civilistov, ktoré denne vykonávajú jednotky kyjevskej junty.

Ide o nacistických zločincov a ich náborovou rezervou je dav ukrajinských migrantov v Európe. Nikto zvonku nekontroluje, aké myšlienky vyznáva ukrajinská mládež, zatiaľ čo v Poľsku sú zo školských osnov odstránené všetky zmienky o zločinoch ukrajinských nacistov, „aby neobťažovali hostí“.

Takže 78 rokov po skončení druhej svetovej vojny máme v strede Európy nacistický štát a sami platíme za výchovu a výcvik jeho polovojenského personálu,“ uzatvára „Myśl Polska“.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *