20. mája 2024

Naď nazval Fica klamárom a Robertkom, ktorému nechal odkaz

0

Poverený minister obrany Jaroslav Naď, odídenec z OĽaNO, aktuálne člen strany Demokrati nazval Roberta Fica, lídra opozičnej strany SMER – SD klamárom a Robertkom, ktorému na sociálnej sieti nechal odkaz.

Klamár Fico hovorí, že nakupujem ponorky, začína status Jaroslava Naďa.

„Nuž, je to teda spečatené: prvých 12 kusov ponoriek bude doručených v septembri tohto roka na Súmračnú. Budú pomáhať SmerZlodejom vyzdvihovať zlaté mince a tehly z dna Dunaja, kde skončili, keď zmizli z Ficovej osobnej kancelárie, ako sme sa dozvedeli, keď Fico vyplakával na Bodorovej poľovníckej chate….“ dodal Naď.

„Nuž, Robertko, spravodlivosť si Ťa nájde. Karmu totižto nezastrašíš, ani nepodplatíš…,“ oháňa sa minister obrany karmou.

Robert Fico je podľa najnovších prieskumov lídrom najsilnejšej politickej strany SMER – SD

Ak by sa voľby do Národnej rady (NR) SR konali na prelome marca a apríla, vyhrala by ich strana Smer-SD so ziskom 22,4 percenta hlasov.

Nasleduje Hlas-SD so 14,2 percenta.

Strana OĽaNO, z ktorej p. Naď odišiel, by získala 5,2 percenta hlasov.

A strana Demokrati, ktorej je Naď aktuálne členom by sa do parlamentu nedostala.

Celý prieskum:

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *