10. mája 2024

Smer odkázal domotanému Pellegrinimu: Súperom, ktorého treba poraziť, nie je Smer, ale súčasná zločinecká vláda

0

SLOVENSKO: Predseda Hlasu P. Pellegrini označil SMER – slovenskú sociálnu demokraciu za súpera. Súpera, ktorého treba poraziť. SMER – SSD na tieto slová a postoj reagoval stanoviskom, ktoré zaslal médiám.

Smer je presvedčený, že súperom, ktorého treba poraziť, je súčasná pravicová vláda, ktorá priviedla Slovensko za posledné roky do nešťastia.

SMER deklaroval, že nepovažuje Hlas za svojho súpera, ale za politickú stranu, v spolupráci s ktorou má záujem ponúknuť Slovensku zmysluplnú sociálno-demokratickú alternatívu.

Aj to bol hlavný dôvod, prečo SMER ako plnoprávny člen Strany európskych socialistov (PES) na osobnú žiadosť P. Pellegriniho podporil pridružené členstvo Hlasu v tejto významnej medzinárodnej ľavicovej politickej štruktúre, zdôrazňuje sa vo vyhlásení.

SMER si kladie legitímnu otázku, prečo sa majú dve strany tvoriace ešte v roku 2020 jeden subjekt a ktoré sú v jednej politickej rodine, porážať a súperiť?

SMER – SSD je naďalej presvedčený, že životaschopná sociálna alternatíva pre Slovensko prichádza po parlamentných voľbách do úvahy len na základe spolupráce sociálno-demokratických strán. Účasť súčasných vládnych strán, alebo pravicových novotvarov v novej vláde, bude len garanciou pokračovania chaosu a rozkladu štátu a spoločnosti, ktorý tu sledujeme od volieb v roku 2020, tvrdí stanovisko strany Smer-SSD.

ZDROJ: FB SMER



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *