10. mája 2024

Video: Judr.Harabin – Presstitútky a NAKA chcú riadiť sudcov.

0

JUDr. Harabin, výzva Korčokovi

Presstitútky a NAKA chcú riadiť sudcov.
Je len na sudcoch, aby sa konečne ozvali, či chcú rozhodovať podľa zákona, alebo podľa toho, čo nadiktuje Lipšic Tódovej.
Link na rozhodnutie o zamietnutí domovej prehliadky: http://www.pravnelisty.sk/rozhodnutia/a1217-policajna-medialna-hra-angazovani-novinari-a-sudca-branislav-harabin
Link na novinársky hnoj: https://komentare.sme.sk/c/23160639/harabin-robi-burku-v-serbliku-komentar.htmlhttps://domov.sme.sk/c/23160237/branislav-harabin-sudna-rada.htmlhttps://www.postoj.sk/125546/nad-konanim-sudcu-harabina-sa-zastavuje-rozum
https://domov.sme.sk/c/23160237/branislav-harabin-sudna-rada.html
https://www.postoj.sk/125546/nad-konanim-sudcu-harabina-sa-zastavuje-rozum

Policajná mediálna hra, angažovaní novinári a sudca Branislav Harabin

Už sme si na to zvykli…Ak vybraná časť polície potrebuje mediálne očierniť niekoho, kto nerozhoduje podľa ich predstáv, aktivuje spriaznených (angažovaných) novinárov, ktorí už článkami rozpracujú všetko potrebné a to často aj bez toho, aby vôbec vedeli o čom píšu a čo vlastne kritizujú.

Tak to bolo aj v prípade sudcu JUDr. Branislava Harabina, ktorý si dovolil neakceptovať návrh prokurátora na vydanie príkazu na domovú prehliadku u 77 ročného dôchodcu. V tomto prípade vybraní novinári neváhali aj urážať tohto sudcu za jeho rozhodnutie (napríklad „úprimne pochybujem o rozumových schopnostiach“ sudcu), pričom vôbec nepoznali dôvody nevyhovenia návrhu prokurátora, ktorý iniciovala polícia a konali tak s vedomím, že v tom čase sa sudca nemôže vecne brániť, nakoľko jeho rozhodnutie bolo v režime utajovanej skutočnosti. Niekedy to skutočne pôsobí tak, že tu nejde už o novinárov, ale príslušníkov tlačového odboru polície, ktorých cieľom je vydávať svoje ničím nepodložené a manipulatívne názory za fakty.

O manipulácii tohto prípadu konkrétnymi „novinármi“ pozri bližšie tento článok:

http://www.pravnelisty.sk/clanky/a1216-vrtiet-psom-alebo-ohybanie-reality



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *