14. mája 2024

Francúzski politici o Čaputovej strčenej v Sorosovom zad*u

0

FRANCÚZSKO/SLOVENSKO: Prezidentka SR Zuzana Čaputová využije všetky právne prostriedky v súvislosti s vyjadreniami lídra Smeru-SD Roberta Fica, ktoré ju spájajú s finančníkom Georgom Sorosom či americkou ambasádou. Avizovala to na sociálnej sieti. Má však problém, totiž nielen na Slovensku si všimli, že budúci premiér je Sorosov človek.

François Asselineau je francúzsky politik, bývalý kandidát na prezidenta, generálny inšpektor finančnej správy. Aj on si všimol že Ódor je spolu s ňou Sorosov človek a zverejnil tweet:

Preložený tweet François Asselineau: SLOVENSKO: NOVÝ BLANC-BEC Tvárou v tvár politickej kríze prezidentka Čaputová vymenovala za predsedu vlády viceprezidenta Národnej banky  Ľudovíta Ódora (46). Šťastná náhoda: je tiež profesorom na Stredoeurópskej univerzite (CEU), ktorú založil George Soros!

Odhodlá sa pani prezidentka podávať trestné oznámenia aj mimo SR alebo to ostane v rámci našej republiky a priamo mierené na predstaviteľov SMER-SSD? Čas ukáže!

Ako malé dieťa

Prezidentka Zuzana Čaputová sa v stredu stretla s vybranými lídrami niektorých politických strán, aby ich informovala o pripravovanej vláde odborníkov. Nepozvala však šéfa opozičného Smeru-SSD Roberta Fica, a to práve pre jeho vyjadrenia z posledných dní.

„Dôvody, pre ktoré prezidentka na stretnutie nepozvala Roberta Fica, nájdete vo všetkých jeho verejných vystúpeniach z posledných dní a tiež vo včerajšom statuse prezidentky na sociálnych sieťach,“ uviedol riaditeľ odboru komunikácie kancelárie prezidentky Jozef Matej.

ZDROJ: twitter.com/UPR_Asselineau/ FB Čaputová / HD

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *