10. mája 2024

ZLOČINECKÉ MONŠTRUM SCHWAB: „ČOSKORO BUDETE MAŤ VŠETCI DO TELA IMPLANTOVANÚ TECHNOLÓGIU“

0

Ak už dlho sledujete akcie globálnych zločincov, potom určite viete, že nikdy neskrývajú svoje úmysly. Preto je dobré občas sa vrátiť k ich starším vyhláseniam, ktoré naznačujú, aké plány sa pripravujú pre ľudstvo.

Klaus Schwab a jeho WEF kontrolujú politikov vo vládach po celom svete. Pravidelne k nemu prichádzajú po pokyny, ktoré potom verne plní. Preto je dobré tohto globalistu pravidelne sledovať, vrátane jeho starších vyhlásení.

Videá z rozhovoru, ktorý poskytol zakladateľ Svetového ekonomického fóra Klaus Schwab švajčiarskej verejnoprávnej televízii RTS v roku 2016, kolujú po internete.

Oznámil nový svet, v ktorom musíme akceptovať úplnú transparentnosť. „Všetko bude transparentné a musíte si na to zvyknúť. Podľa toho sa budete musieť správať. Integruje sa do vašej osobnosti,“ povedal Schwab.

V rozhovore Schwab tiež povedal, že v nasledujúcich 10 rokoch budeme mať v našom oblečení nositeľnú technológiu. Navrhol, že technológia by sa potom implantovala aj do nášho mozgu alebo pod kožu.

Schwab povedal, že nám to umožní komunikovať s digitálnym svetom prostredníctvom našich mozgov. Nakoniec dôjde k akémusi „splynutiu fyzického, digitálneho a biologického sveta“.

Toto je, samozrejme, transhumanizmus, ktorý sa propaguje už dlhú dobu…

ZDROJ:  Rumble/https://youtu.be/IJcey1PPiIM

Vytvorila: Slovanka/Necenzurovaná Pravda



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *