11. mája 2024

Reprezentanti a tvorcovia najväčšieho spoločenského chaosu a úpadku v histórii Slovenska sa vyparili

0

Reprezentanti a tvorcovia najväčšieho spoločenského chaosu a úpadku v histórii Slovenska stratili dôležitosť. Takže „demokratom“ zostala iba pozícia ohrdnutej milenky na potápajúcom sa Titanicu. Skonštatoval to vo svojom statuse na sociálnej sieti politik a dlhoročný moderátor Karol Farkašovský (SNS).

Úvahu Karla Farkašovského prinášame v plnom znení.

Najlepšia vláda v histórii sa nám akosi „vyparila“

Zaujímavé. Jej zabetónovanú pozíciu rozložila korupčná aféra ministrov za 1,4 milióna eur. No čo už, bankár vždy zostane bankárom. Pozitívny vzťah k peniazom nezmizne ani vo funkcii ministra pôdohospodárstva. Mimochodom, neviete kde je tých 1,4 milióna? Vráti – nevráti…ľúbi – neľúbi…

Vari peniaze a spolu s nimi aj výčiny nechcených ministrov upadli do zabudnutia? Zopár ex-vládnych postavičiek teda opustilo vysedené kreslá a zaparkovali v parlamente odkiaľ sa museli porúčať ich náhradníci. Tým urobili poriadny škrt cez rozpočet.

Samozvaných „demokratov“ po mocenskej slepote zrazu trápi aj mocenská samota. A tak musia chodiť po krčmách a v Rimavskej Sobote zbierať podporu.

Ohybný mediálny mainstream ich tiež ponechal v štichu. Reprezentanti a tvorcovia najväčšieho spoločenského chaosu a úpadku v histórii Slovenska stratili dôležitosť. Ofukovanie šikovných ministrov zamatovými otázkami na tlačových konferenciách sa skončilo.

Najlepší z najlepších sa teraz zhrbení prechádzajú po pestrofarebnom politickom korze a ponúkajú sa do krkolomných koalícií. Majú však problém. Nikto im neotvára náruč. A pritom by sa oni tak radi pritúlili.

Foto: FB/Karol Farkašovský

Túžba je pekná, ale iba vtedy keď je opätovaná. Zatiaľ sa okrem jednej sotva vzniknutej straničky a zopár parlamentných bezdomovcov nikto neulakomil na ponuku slabého demokratického náručia a chabých politických bicepsov.

Takže „demokratom“ zostala iba pozícia ohrdnutej milenky na potápajúcom sa Titanicu. Uvedomujúc si vlastný debakel, môžu iba žiarlivo a závistlivo pokukovať na úspešné spájanie národných, sociálnych a kresťanských síl v réžii Slovenskej národnej strany.

Aj v politike totiž stále platí – Činy sú oveľa dôležitejšie ako slová… alebo usmiate selfíčka.



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *