14. mája 2024

VIDEO: O svetovláde Antikrista a bande vlastizradných zločincov, ktorým má čeliť predvolebné zjednotenie vlasteneckých síl s údajným cieľom rozpustenia politických strán

0

Spisovateľ Gustáv Murín vo svojej relácii „Na moment, blogeri!“ predstavuje vedca a blogera Petra Kohúta.

Vedec a bloger Peter Kohút, ktorý verejne označuje Einsteina za plagiátora, sa takýmto drsným slovníkom vysporiadava so súčasným stavom slovenskej politickej scény.

Jeho články s nadpismi ako „Služobníci Satana opäť na nás vycerili svoj zubiská“, alebo „Covid teror a podlosť genocídnych fašistov“, či „Načisto zošaleli. Zastavme ich!“ mali na jeho blogu v Hlavných správach priemernú čítanosť 5 976x a celkové hodnotenie: 23.17 bodov.

Vo svojom zatiaľ najnovšom článku tvrdí „Len víťazstvo Ruska nad NATO na ukrajinskom fronte je zárukou, že Slovensko nezanikne“, čo vyvolalo 159 diskusných príspevkov.

Toto všetko s Petrom Kohútom preberá spisovateľ Gustáv Murín v tomto dieli internetovej TV relácie „Na moment, blogeri!“. A je toho viac!

Viac vo videu:



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *