14. mája 2024

Inšpirovali sa Čaputovci pozývacim listom okupačných vojsk varšavskej zmluvy Vasila Biľaka z roku 1968?

0

VIDEO: Harabin menoval konkrétnych štátnych a mimovládnych úradníkov, ktorí na rozdiel od signatárov pozývacieho listu z roku 1968, bez akejkoľvek ústavnej legitimity žiadali NATO a EÚ ovplyvniť v prospech súčasného režimu demokratické parlamentné voľby na Slovensku a pomôcť umlčať opozíciu: „Toto sa v paragrafovom vyjadrení nazýva vlastizrada a marenie volieb. Žilinka musí týchto gaunerov okamžite začať stíhať!“

Bývalý minister spravodlivosti SR a niekdajší predseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin reagoval na výstup z pracovnej cesty štátnych a mimovládnych úradníkov do Bruselu, kde v štruktúrach EÚ a NATO diskreditovali opozíciu a žiadali cudziu moc zasiahnuť do suverénnych záležitostí Slovenskej republiky.

Prečo Žilinka ešte nezačal i s návrhom na vzatie do väzby, trestné stíhanie voči gaunerom typu: Michal Trnka, Peter Kulich, Katarína Klingová, Rastislav Kužel, Adam Potočňák, Peter Jančárik, Róbert Barca, Ivan Srba, Richard Turcsanyi, Alena Štefániková, Ján Hurtík, Jakub Šrol, David Púchovský, Andrea Pobočik, Juraj Kulík, Viktoria Knappová, Katarína Kožuchová, Peter Ihnatišin, Tomáš Graňák, Darina Petráňová, Samuel Švajda, Daniel Milo, Natália Kučerová, Iveta Kupková a Miroslava Sawiris.

Viac vo videu:



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *