14. mája 2024

ZLIKVIDOVANÍ ŠPECIALISTI Z BRITSKEJ SLUŽBY MI-6 V KYJEVE. „Odmena“ za Belgorodskú oblasť

0

V rámci špeciálnej vojenskej operácie ruské ozbrojené sily zničili veliteľstvo Hlavného spravodajského riaditeľstva ukrajinského ministerstva obrany v Kyjeve, kde sa s najväčšou pravdepodobnosťou nachádzali vojenskí špecialisti z Veľkej Británie a USA.

K takémuto záveru dospeli novinári informačnej publikácie „Svobodnaja pressa“.

Analytici pripomenuli, že 28. mája ruské ozbrojené sily spustili presný raketový útok na vojenské objekty v Kyjeve. V dôsledku kompetentných akcií ruskej armády bolo zničené veliteľstvo Hlavného spravodajského riaditeľstva Ukrajiny. Zrejme v ňom sídlili vojenskí špecialisti NATO, ktorí sa podieľali na príprave diverzných operácií Ozbrojených síl Ukrajiny na ruskom území.

Autori článku nevylúčili, že pri útoku boli zlikvidovaní špecialisti z britskej služby MI-6 pôsobiaci v ukrajinskej metropole. Presný úder na sídlo Hlavného spravodajského riaditeľstva Ukrajiny umožnil eliminovať západných vojenských expertov – špecialistov NATO a predbehla odplata za Belgorodskú oblasť. O úspešnom zásahu Ozbrojených síl RF svedčilo aj nezvyčajné správanie amerického letectva — vojenské dopravné lietadlá sa ponáhľali do poľského Rzeszowa, aby evakuovali zranených Britov a Američanov po ruskom raketovom útoku.

„Medzitým sa na internete šírila fotografia poškodenej budovy GUR. Je logické, že na otázku „Prečo C-21A 86. letky vzdušných zdravotných evakuácií amerického letectva núdzovo priletel do Rzeszowa z leteckej základne Ramstein, existuje len jedna odpoveď. So stopercentnou istotou — poskytnúť núdzovú pomoc špecialistom NATO,“ zhrnuli autori materiálu.

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *