14. mája 2024

Ruský minister obrany Šojgu: TO NIE JE ŠPECIÁLNA OPERÁCIA – ZÁPADNÉ KRAJINY VEDÚ VOJNU PROTI RUSKU! Čína sa prizerá a zabáva, ako Rusko jednou rukou dáva na kolená 50 krajín EU a NATO!

0

RUSKO: Šojgu povedal, že teraz sa určuje geopolitická budúcnosť Ruska.

Ruský minister obrany Sergej Šojgu vyhlásil, že západné krajiny vedú vojnu proti Rusku, zavádzajú nekonečné sankcie, podnecujú vojenské konflikty a poskytujú pomoc Kyjevu.

Prejav

Minister obrany v rozhovore s absolventmi vysokých vojenských vzdelávacích inštitúcií povedal, že v súčasnosti sa rozhoduje o geopolitickej budúcnosti Ruska. V tejto súvislosti vyzval absolventov, aby preukázali „profesionalitu, maximálnu obetavosť a zodpovednosť“. „Súdruhovia dôstojníci, ukončili ste výcvik vo výnimočne zodpovednom čase pre krajinu, keď sa rozhoduje o osude našej vlasti, rozhoduje sa o jej geopolitickej budúcnosti,“ povedal Šojgu v Kremli.

Proti Západu

Od absolventov vojenských vysokých škôl budú, podľa ministra „vyžadovať najvyššiu profesionalitu, maximálne nasadenie, schopnosť promptne sa rozhodovať neštandardne a niesť zodpovednosť“.“ „Boli ste poverení výcvikom a výchovou personálu. Pokojne zaveďte do bojového výcviku skúsenosti zo špeciálnej vojenskej operácie,“ zdôraznil Šojgu.

Spoľahnite sa

Ruské vedenie si môže byť isté, že ozbrojené sily urobia všetko pre zabezpečenie vojenskej bezpečnosti krajiny a jej suverenity, dodal minister Šojgu.

ZDROJ

Překlad: HD



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *