4. júla 2024

Hrica Luboš: Iliev-Ty si tak antislovensky gigantický obmedzenec že ak by hlúposť nadnàšala tak by si bol atrakciou vo vesmíre.

Zdielajte

Ty si tak antislovensky gigantický obmedzenec že ak by hlúposť nadnàšala tak by si bol atrakciou vo vesmíre. Spolu s tými čo ti tie sračky dajú čítať.

Na Slovensku nebude lepšie aj keby tam prisiel vládnuť sám pán Boh.

Čo sa týka slopania, tak slope celý svet. Za to vláda nemôž lebo tak ako sa slopalo počas socializmu alebo hneď po ňom, tak sa slope aj teraz. A nie len na Slovensku. Choď do čiech robiť štatistiku, alebo do Bavorska, alebo dokonca do Talianska kde sa slope víno ako voda. Tam Slovenska vláda nemá dosah čiže nemôže to slopanie korigovať ako si to v tvojom chorom mozgu predstavuješ.

Čo sa týka týrania žien, tam choď do moslimských krajín, alebo do periférií európskych velkomiest kde je žena vec, v mnohých prípadoch pre žiarlivosť zabalenà ako tovar, aby po nej nekukali iní muži, alebo dokonca ich dcéry vydávajú z vopred dohodnutými mužmi. Keď si nevedel včíl vieš. Takí obmedzenci, ktorí to dokonca tolerujú našej Zuze z Pezinku nevadia, pretože ak si dobre pamätám, tak podľa sladkých očičiek, ktoré tam po tom šejkovi hádzala, sa tam skoro vyprstovala jaká bola z neho paff.. Čiže obmedzenci sú všade nie len na Slovensku. A za to vláda nemôže.

Odsúdenci alebo obvinení za fašistickè výroky kandidujú?
Tam sa radšej kukni na toho špecialistu, ktorý

  • za prvé bol proti cenzúre čo sa týka fašizmu presne na spôsob spojených štátov amerických, pretože počas jeho pobytu to obkukal od nich
  • za druhé , je sám odsúdený za vraždu. Nie za pičoviny ktoré nikomu neukradli život
  • a za tretie ešte včera ako advokát obhajoval zločincov a dnes je špeciálny prokurátor čiže konflikt záujmov.

Vypràvaš že mladí odchádzajú do cudziny a budú ešte viac lebo príde iná vláda?
No a čo keď odchádzajú, šak sme v krásnej Eurozóne, v ktorej môžeš pracovať bez akýchkoľvek reštrikci. Prečo teda tolerujes emigrantov Ukrajincov, ktori žijú v zónach v ktorých vojna nie je?!
Alebo to chceš robiť podľa Lukašenka, ktorí svojim občanom povedal, že ak chcú odísť na západ tak môžu, ale tým pádom sa po pol roku vrátiť naspäť žiť nemôžu.

Vieš prečo to povedal? Lebo vie ako to tam chodí. Odídeš s holou riťou a vrátiš sa ešte s väčšou. Možno podaktorí aj s rozjebanou. Ty určite pochopíš….

Makať treba všade tak ako na Slovensku, pretože tam ti pečenè údy do papuľe nepadajú zrejme ako tebe.

A ani ten sociálny systém nie je taký ako si myslíš. Treba odpracovať minimálne 10 rokov (v Taliansku dokonca 20 rokov naplno), aby si mal dôchodok.
Keď nie, tak v 67 roku nedostaneš ani hovno. Teda len 350-400 euro čo sa nepovažuje za dôchodok ale sociálnu pomoc.

Myslíš že na kerù riť si západ dováža doslova otrokov z Afriky ako novú pracovnú silu aj keď síce pracovať sa chce len podaktorym? Pretože aj tá podaktorà polovica je pre štát lacnejšia ako dotovať mladé západné rodiny a ich deti živiť do osemnástky keď nie viac.
A tie africké ženy myslíš na čo vozia? Aby rodili ďalšie deti, pretože tieto rodiny dokážu v 50metrovom byte žiť aj desiati a dávať deťom len najesť a nič viac.

Západnè štáty si idù svoje a hrabù len pre seba, pre nikoho iného.
Akurát že zopár hlupákov s veľkými očami, ktorí závidia aj rakovinu si na Slovensku vďaka tvojim a tebe podobným dristom myslí, že im západ pomôže, lebo ako ty vypravaš, tak na zapade aj hovno vonia.
Akurát že pravy opak je v tomto prípade pravdidlom.. Hovno zabalené v pozlátke, lebo aj ten dnešný západ žije v sračkàch, ktoré ja na tvoj mozog neakceptovateľné tabu. Dnešný západ nie je taký ako ti vypraval dedko počas socializmu, že sa na nás rakušania v autobusoch chodili kukať ako na safari.

A to všetko vďaka preafektovanym šmatlavcom z Brusselu, ktorých tak rád ospevuješ len preto, lebo si myslíš, že si cool.

Takže takto ty náš giganticky tľk z hornej dolnej. Zaves si to na čítačku a čítaj….

A doplním.
Vieš prečo je vo východnom bloku cenzúra ohľadom vojny na Ukrajine? Lebo občania na západe si ešte do včera mysleli, že Ukrajina je Rusko, v Rusku pretrváva komunizmus a nechápali prečo sa tam medzi sebou bijú.
Čiže vedeli veľké hovno a cenzurovať pravdu nepotrebujú.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *