18. októbra 2024

Včera ako trafené husy zagágali spoločne prezidentka Čaputová a splnomocnenec vlády pre mimovládky Vagač. Že vraj mimovládky podliehajú lynču a hoaxom, dobre že nie teroru

Zdielajte....

Priatelia, včera ako trafené húsky zagágali spoločne prezidentka Čaputová a splnomocnenec vlády pre mimovládky Vagač.

Že vraj sektor podlieha lynču a hoaxom, dobre že nie teroru a ako ho musia chrániť. Neskutočné! Pritom zabudli povedať, že sa jedná o politické mimovládky z ktorých pochádza aj prezidentka samotná.

Čo je však zaujímavé je nasledovné – s kým plakala nad mimovládnym sektorom.

1️⃣ Plakala s Filipom Vagačom, ktorý je od roku 1991 defakto neustále platený mimovládnym sektorom.

2️⃣ Plakala s Filipom Vagačom, ktorý je čestným členom FÓRA DONOROV! Áno, tej organizácie z minulého videa, na ktorú som poukázal ako na Sorosov spolok, ktorý v roku 1998 vyzbieral cez 1 006 400 dolárov (z USA) na protimečiarovské aktivity mimovládneho sektora s cieľom dosiahnuť zmenu! Tu je tento pán čestný člen a spolok bol založený v roku 1996 (Nadáciou Sorosa či dnešnou Nadáciou Pontis).

3️⃣ Plakala s Filipom Vagačom, ktorý je defakto Bútorov človek, pretože v roku 2000 – 2003 mu robil na veľvyslanectve v USA – keď tam bol Bútora veľvyslanec – pravý ruku vo forme prvého tajomníka! Rozumieme sa? Bútorova pravá ruka.

Páni – to sú siete! 

Pán Vagač a pani Čaputová sú Bútorovi a Sorosovi ľudia a títo ľudia včera plakali nad mimovládnym sektorom a skutočne zagágali ako trafená hus, pretože politické mimovládky sú naším terčom – nie sektor ako celok za ktorý sa pokrytecky schovavajú!

Miro Heredoš

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.