27. júla 2024

Hyene podporujúcej Matoviča, nie je nič sväté pošpinil pamiatku Generála: Lučanský bol mafián! Jeho rodičia boli ŠTB-áci!

Zdielajte

Fanatický podporovateľ Igora Matoviča Július Kovács alias Modrý Zajačik konšpiruje o generálovej minulosť a obvinil ho, že bol mafiánom a excelentným kriminálnikom. Dokonca bez dôkazov tvrdí, že jeho rodičia boli ŠTB-áci.

Fanatický podporovateľ Igora Matoviča Július Kovács alias Modrý Zajačik konšpiruje o generálovej minulosť a obvinil ho, že bol mafiánom. Toto tvrdenie je nepravdivé a založené na neoverených zdrojoch. Generál je uznávaným odborníkom na bezpečnostné otázky a má dlhoročné skúsenosti v rôznych štátnych inštitúciách. Nie je žiadny dôkaz, že by sa zapojil do nezákonných aktivít alebo spolupracoval s organizovaným zločinom. Modrý Zajačik sa snaží poškodiť jeho dobré meno a zdiskreditovať jeho prácu. Jeho konšpiračné teórie sú nezodpovedné a nebezpečné.

Konšpirácie tejto hyeny

„Jeho predchodca bol Tibor Gašpar a jeho nástupca je Peter Kovařík jedno väčšie eso, ako druhé. Tibor Gašpar je už stihaný za zosnovanie zločineckej kriminálnej skupiny vedenej Norbertom Bodorom. Zdá sa že policajná mafia je rovnako rozsiahla a šikovná, ako justičná mafia a určite spolu spolupracovali pri kolektívnych kriminálnych činoch nieto nad dobrý korupčný kolektív. Najlepšie sa kradne zo štátneho a policia skĺbená s mafiou je zlatá baňa ako podojiť nevinného občana“ kúsok z mysle podporovateľa Igora Matoviča

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *