9. mája 2024

Tibor Gašpar VYPOL Matoviča v priamom prenose! Po Matovičovom škriekaní prišlo drsné vytriezvenie

0

Tibor Gašpar je najväčším strašiakom pre progresívcov v parlamente

Prezidentka Zuzana Čaputová zobrala poverenie Ivanovi Šimkovi a zdá sa, že aj vláda odborníkov sa pomaly ale isto začína rozpadať. Práve Čaputovou dosadený Šimko sa už nedokázal nečinne prizerať čo sa v polícii vlastne deje. Výsledok? Čaputová zobrala moc do svojich rúk a Šimka rázne odvolala.

Proti sebe sa postavili bývalý policajný prezident Gašpar a bývalý premiér Igor Matovič, ktorý je maximálne spokojný s rozhodnutím prezidentky. Podľa jeho slov musí mať polícia rozviazané ruky. Veľmi zaujímavé sú však momentálne policajné praktiky a na tomto príklade dal doslova a dopísmena Matovičovi po papuli, keď uviedol dokonalý príklad úplnej katastrofy, ktorá sa tu momentálne deje. Obvinený Ďurka vyšetruje obvineného Ďurku.

Áno čítate správne.

Aj toto je realita, ktorá na Slovensku momentálne je. Po tomto jasnom príklade Matovič zhasol ako sviečka a nedokázal povedať ani slovo. Jeho reakcia však dokazuje aj to, že Matovič poriadne nevie ani čo rozpráva. Funguje len z čistej nenávisti proti politickej strane SMER-SSD. Zdá sa, že rozviazaná moc pod vedením Hamrana sa chystá rozložiť opozíciu a do Septembra sa tu budú diať zaujímavé veci.

Ukážme si však video v ktorom Matoviča Tibor Gašpar zastavil Matovičové, škriekanie ktorý po tomto príklade akoby po papuli dostal. Stačilo 20 sekúnd.

JNS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *