20. mája 2024

Film o konšpiračnej teórii zarobil v USA 91 miliónov dolárov.

0

Sound of Freedom rozpráva temný príbeh o obchodovaní s deťmi a sexuálnom zneužívaní. Podľa médií film propaguje konšpiračné teórie, ale ľudia si to pravdepodobne nemyslia. Majú svoje dôvody.

Film Sound of Freedom je založený na skutočnej udalosti. Agent Tim Ballard, ktorého úlohou bolo zatýkať pedofilov, opustil svoju profesiu, aby sám zachránil sexuálne zneužívané deti pred obchodníkmi s ľuďmi v kolumbijskej džungli.

Scenár k filmu bol napísaný v roku 2015 a natočený v roku 2018. Producenti uzavreli distribučné zmluvy so spoločnosťou 20th Century Fox, ktorú následne získala spoločnosť Disney. Film položila na ľad. Producenti sa niekoľko rokov snažili získať späť práva na film, čo sa im podarilo v marci tohto roku, a Angel Studios uvoľnili film na distribúciu 4. júla.

K dnešnému dňu je Sound of Freedom za mesiac júl na druhom mieste v pokladniach v amerických kinách. Prvým je Indiana Jones, ktorý zarobil 123 miliónov dolárov, druhým je Sound of Freedom s 91 miliónmi dolárov. Keď sa však premení na jedno kino, Sound of Freedom je na prvom mieste.

Vzhľadom na relatívne nízke výrobné náklady už teraz robí svojim investorom desiatky miliónov dolárov. Na rozdiel od Indiana Jonesa, ktorý bude pravdepodobne stratovým.

Konšpiračné teórie

Mnoho mainstreamových médií odsúdilo film ako propagáciu konšpiračnej teórie QAnon. (Poznámka autora: Podľa teórie QAnon je sexuálne zneužívanie detí mocnými ľuďmi v politike a Hollywoode v USA rozšírené.)

Napríklad The Guardian uviedol: „Napínavý film QAnon očaril Ameriku. Jim Caviezel hrá hrdinu, ktorý zastaví obchod s deťmi v paranoidnom novom filme.

Alebo Bloomberg: „Film o agentoch bojujúcich proti sexuálnemu zneužívaniu detí bol prijatý extrémnou pravicou a kresťanmi. Film je kontroverzný, pretože herci Jim Caviezel a Tim Ballard, ktorých stvárňuje, majú väzby na konšpiračnú teóriu QAnon.

Majú americkí občania nejaký dôvod myslieť si, že sexuálne zneužívanie maloletých je problém?

Případ Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein bol bohatý podnikateľ, ktorý riadil lietadlo prezývané Lolita Express mocným tohto sveta na svoj súkromný ostrov, aby sa bavil s neplnoletými dievčatami. Po zatknutí spáchal vo väzení v roku 2019 samovraždu.

Deň pred jeho smrťou väzenské úrady zrušili zvýšenú bezpečnosť jeho cely. Spoluväzňa presunuli inam. Bezpečnostné kamery v deň smrti zlyhali. Po nájdení mŕtveho tela Jeffreyho Epsteina nebola vyhotovená žiadna fotografická dokumentácia.

FBI, ktorá prehľadala jeho dom v New Yorku, našla CD, na ktorých boli napísané mená dievčat a mužov, a veľké množstvo obscénnych fotografií maloletých dievčat. FBI nechala dôkazy na mieste činu, pretože nemala povolenie na ich zaistenie. Keď sa pre nich vrátila, už tam neboli.

Asistentka Jeffreyho Epsteina, žena menom Ghislaine Maxwellová, skončila vo väzení, kde zostáva dodnes. Žiadny z návštevníkov ostrova rozkoše nebol nikdy obvinený. Viac o prípade tu, vrátane kompletných zdrojov.

Instagram podporuje pedofilov

V júni Wall Street Journal publikoval dlhý článok o pedofilnom obsahu v aplikácii Facebook Instagram. Aplikácia nielenže neblokuje detskú pornografiu ani účty, ktoré ju ponúkajú, ale dokonca vedome pomáha šíriť ju pomocou algoritmu. Viac tu vrátane kompletných zdrojov.

Verejné vypočutie v americkom Senáte

Počas Bidenovej administratívy vstúpilo do Spojených štátov nelegálne viac ako 300 85 maloletých bez sprievodu. FBI nemá žiadne informácie o osude <> <> detí. Nevedia, kde sú. Podľa senátora sú nútení k otrockej práci a sú zneužívaní. Viac informácií nájdete v zdroji na konci článku.

Moderná forma otroctva

Tara Lee Rodas pracuje v štátnej správe na sociálnom oddelení. Počas svedectva pred Kongresom povedala, že deti, ktoré prichádzajú do USA nelegálne bez sprievodu svojich rodičov, sú zverené do opatery vlády USA takzvaným sponzorom. Podľa nej mnohí sponzori, ktorí dostávajú starostlivosť o deti od vlády, sú členmi organizovaných zločineckých skupín, ktoré naďalej obchodujú s deťmi. „Neponúkame deťom americký sen, ale modernú formu otroctva.“

Tlačová konferencia floridskej polície

Upozornenie: Nevhodný text.

Šerif Grady Judd na tlačovej konferencii uviedol, že polícia zadržala skupinu pedofilov vrátane zamestnanca reštaurácie v komplexe Disney. Polícia našla veľké množstvo fotografií a videoobsahu na tému sexuálneho zneužívania detí. Vek detí sa pohyboval od niekoľkých mesiacov do ôsmich rokov.

Materiály obsahovali fotografie batoliat, ktorých ruky boli zviazané pred sexuálnym zneužitím. Alebo videá zobrazujúce dospelého, ktorý sexuálne zneužíva šesťmesačné dieťa.

Poznámka autora: Normálna reakcia normálneho človeka na film Zvuk slobody je niečo v tom zmysle, že ak je na ňom čo i len štipka pravdy, nech sa sakramentsky rýchlo vyšetruje.

G. Sitar20/7/2023

Zdroje:

(1) Zvuk slobody

(2) Opatrovník

(3) Bloomberg

4. Pojednávanie v senáte

(5) Svedectvo

(6) Explicitný obsah: Floridská polícia

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *