4. júla 2024

Šimečkov otec- jasný dokaz reinkarnácie zvieraťa do ľudskej podoby a jeho odkaz 25% Slovákom- Ste svine vnútri ľudských bytostí. Šimečka Junior-jablko nepadá daleko od stromu

Zdielajte

Michala Šimečku, nepriamo označil voličov strany Smer za svine. Smer sa podľa Šimečku líška sviniam vnútri ľudských bytostí „a tie odpovedajú tým, že ho volia“.

Progresívne zmýšľajúca časť médií a politikov sa rada pýši tým, že presadzuje slušnosť, toleranciu a rešpekt voči druhým. Toto posolstvo opakujú neustále, avšak platí spravidla iba dovtedy, kým nestretnú ľudí s inou politickou farbou.

V tomto duchu sa niesla aj diskusia Denníka N v Banskej Bystrici, kde podľa ich vlastných slov účastníci zachraňujú demokraciu. V rámci diskusie Martin Milan Šimečka, otec predsedu Progresívneho Slovenska Michala Šimečku, nepriamo označil voličov strany Smer za svine. Smer sa podľa Šimečku líška sviniam vnútri ľudských bytostí „a tie odpovedajú tým, že ho volia“.

Tieto diskusie Denníka N s názorovo zhodnými hosťami prebiehajú pred živým obecenstvom, kde sa novinárka Monika Tódová pýta zúčastnených na ich názor na aktuálne spoločenské témy. Často sa pritom skloňuje téma vulgarizácie politiky a nenávisti v spoločnosti. V tomto kontexte dávajú do pozornosti nevhodné výroky politikov alebo ich činy. V spomínanej diskusii vystupovali novinári Marián Leško, Matúš Kostolný a Martin Šimečka. Po úvodných obavách zo znovuzvolenia Igora Matoviča do parlamentu po jeho ukážke vládnutia diskutujúci už tradične prešli na kritiku strany Smer.

Na otázku, ako je možné, že túto stranu podľa prieskumov chce voliť až 20 percent opýtaných respondentov, komentátor Denníka N Šimečka odpovedal fascináciou ľudí temnou stránkou politiky. Podľa jeho názoru totiž ľudia volia túto stranu nielen pre jej temnú stránku, ale aj pre jej zločinnosť, nakoľko strana má na svojej kandidátke trestne stíhané osoby. Ako prišiel k téze, že taká veľká časť spoločnosti chce, aby im vládli zločinci, nevysvetlil.

Štandart/JNS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *