27. júla 2024

Matovič- Hrobár Slovenska a jeho plechové truhly. Len absolútny šialenec, samovrah alebo fanatický sektár, by do niečoho takého sadol a vyšiel s tým na cesty

Matovičove Fiatky. Plechové truhly.

Matovičove Fiatky. Plechové truhly.

Zdielajte

Toto čo Matovič vymyslel s tými jeho Fiatkami 500, by psychicky zdravý človek nikdy nevymyslel.

Matovič vyhlásil, že zo štátneho príspevk za výsledky v parlamentných voľbách si kúpil 79 takých Fiatiek (podľa Matovičových slov 10 000 € za kus, spolu 790 000 €), a že chce aby nejakí jeho podporovatelia v tom jazdili a robili predvolebnú reklamu tomu jeho OĽaNO.

Len absolútny šialenec, samovrah alebo fanatický sektár by do niečoho takého sadol a vyšiel s tým na cestu. Kto vie možno práve na to sa spolieha ten Matovič, že jeho voličmi sú už len nejakí absolútni šialenci, samovrahovia alebo fanatickí sektári. Nikto príčetný, by do tých Matovičových plechových šrotov nikdy nesadol a nevyšiel s tým na cestu, toto by skutočne mohli spraviť len absolútni šialenci, samovrahovia alebo fanatickí sektári.

Tie Matovičove plechové šroty určite už nie sú stopercentne funkčné, je to hrdzavé, opotrebované, rozpadá sa to, kto vie ako tomu fungujú brzdy, riadenie a tak ďalej.

Predstavte si, že by niekto s tými plechovými šrotmi (roky výroby 50. roky minulého storočia) reálne vyšiel na cesty, a len by s tým niekde, do niečoho „ťukol“, veď by sa to rozletelo na kusy ako škrupina na vajci.

Predstavte si, že by sa tie Matovičove plechové šroty dostali do kolízie s nejakým moderným autom (napríklad z dôvodu, že by tým Matovičovým šrotom zlyhali brzdy, riadenie…), veď z tých Matovičových šrotov by po takej kolízii zostali len nejaké zlisované plechové konzervy, ktoré by sa stali plechovými truhlami tých čo v tom jazdili. Len absolútny šialenec alebo samovrah, by do niečoho takého sadol a vyšiel s tým na cestu.

Matovič vyzval jeho sympatizantov vraj sa majú prihlásiť do nejakého žrebovania, a keď ich Matovič vyžrebuje, tak potom im umožní po voľbách v tých šrotoch 4 roky jazdiť po Slovensku, až do ďalších parlamentných volieb, a robiť tak reklamu tomu jeho OĽaNO. Toto je ďalší dôkaz, že Matovič je ťažko psychicky chorý človek, toto by psychicky zdravý človek nikdy nevymyslel.

Určite by bolo zaujímavé pre príslušné orgány dostať do rúk zoznam tých, ktorí sa Matovičovi prihlásia do takého žrebovania, s tým, že sú ochotní v takých šrotoch 4 roky jazdiť po Slovensku. Všetkým takým, čo sa do takého Matovičovho žrebovania prihlásia, by mal byť okamžite odobratý vodičský preukaz z dôvodu nepríčetnosti a mala by im byť nariadená ústavná psychiatrická liečba na uzavretej psychiatrii.

Tí čo sadnú do tých Matovičových šrotov a budú tým jazdiť a robiť tak reklamu tomu Matovičovmu OĽaNO mi pripomínajú tých rôznych sektárskych fanatikov, ktorí boli v záujme svojho sektárskeho vodcu ochotní spáchať aj samovraždu, na Slovensku sú žiaľ tiež takí fanatici ako títo, ktorí sadnú do tých Matovičových šrotov a v záujme toho ich Matoviča budú ochotní v tých šrotoch riskovať aj svoje životy, aby si Matovič cez svoju s. r. o. OĽaNO (ktorá mala donedávna 4 členov !!!) zarobil ďalšie milióny EUR. Matovič už na jeho s. r. o. OĽaNO zarobil vyše 30 miliónov EUR a všetky tie peniaze skončili na účte Matoviča a jeho manželky.

Ľudia, ktorí budú po tom všetkom čo Matovič (a Matovič aj predtým) a jeho vlády napáchali od marca 2020 do mája 2023, čo i len uvažovať o tom, že by ešte niekedy volil Matoviča a jeho stranu OĽaNO, tak takíto ľudia nemôžu byť pri zmysloch a odporúčal by som im, aby vo vlastnom záujme vyhľadali psychiatra, lebo ho zjavne a akútne potrebujú.

Autor: Pavolsokol/JNS


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *