27. júla 2024

Ladislav Kamenický sa naozaj rozčúlil. Svoje slová adresoval prezidentke Zuzane Čaputovej a moderátorovi TA3 Richardovi Dírerovi.

Zdielajte

SLOVENSKO: Ladislav Kamenický (SMER – SSD) sa naozaj rozčúlil a na sociálnej sieti svoje rozčúlenie absolútne neskrýval. Svoje slová adresoval prezidentke Zuzane Čaputovej a moderátorovi TA3 Richardovi Dírerovi. Prezidentka Zuzana Čaputová podľa Ladislava Kamenického „potopila“ exministra vnútra Ivana Šimka aj ďalších a chráni Štefana Hamrana!

„Prezidentka Čaputová dnes chránila Hamrana a povedala, že téma hromadnej migrácie na Slovensku vraj nie je novinkou. Počul doteraz niekto z vás, že s migrantami na Slovensku je veľký problém? Vláda konala tak potichu, ako myšky, len aby sa nikto nedozvedel, že sa nám na Slovensku objavili tisícky migrantov. A Hegerova a ani Ódorova vláda s tým nič nerobili. Toto prezidentka Čaputová fakt myslela vážne? Kým SMER-SSD neupozornil na migráciu, bolo s migráciou na Slovensku všetko „v najlepšom poriadku“, píše na sociálnej sieti Ladislav Kamenický.

Kamenický zdôrazňuje, že práve SMER – SSD upozornil na stovky migrantov umiestnených v neľudských podmienkach vo výrobnej hale, ktorým polícia nezákonne vydávala papiere, ktoré ich oprávňujú sa pohybovať po Slovensku.

„Nie pani Čaputová, je tu niekoľko desiatok tisíc migrantov a dnes sa zrazu sa na základe upozornenia SMERU – SSD všetci zobudili. Tak sa nezastávajte vlády, ale radšej zastavte migráciu!“ Rozčuľuje sa Ladislav Kamenický.

Prezidentka Čaputová poďla Kamenického potvrdila aj to, že potopila ministra vnútra Šimka, lebo sa vraj bála, že odídu niektorí vedúci pracovníci z polície a bola by ohrozená napr. ochrana Slovenska proti migrácii.

„Nebolo to skôr preto, že bolo treba: umožniť ďalšiu kriminalizáciu opozície, podržať čurillovcov, podržať čurillovca Ďurku, ktorý dostal „flek“ na Inšpekcii PZ a vlastne vyšetruje sám seba, že policajti, o ktorých hovorí prezidentka, s migráciou nič nerobia a práve naopak, migrantom dávajú papier, ktorý ich pobyt na Slovensku legalizuje?“ Zamýšľa sa Kamenický na sociálnej sieti.

Prezidentka Čaputová podľa Kamenického potopila aj stíhaneho šéfa SIS a NBU a rozprávala o ich osobných zlyhaniach, ako o realite

„Polícia šéfa SIS aj šéfa NBÚ po zatknutí hneď večer prepustila. Prezidentka Čaputová ako právnička by mala vedieť, že na Slovensku platí prezumpcia neviny, a to až do rozhodnutia súdu. Preto hovoriť vopred o osobných zlyhaniach oboch šéfov bezpečnostných úradov zo strany prezidentky je účelové a nekorektné! Nie je účelom ich zatknutia skôr to, že je potrebné za sebou pozametať všetky nezákonné kroky policie, ktoré sa udiali za posledné 3 roky?!“ Pýta sa Kamenický.

„Pani Čaputová hovorila o hroznej situácii na Slovensku pred voľbami a povzdychla si, že nech už je radšej čím skôr po voľbách. Nebola to práve prezidentka, ktorá agóniu na Slovensku predĺžovala a to najmä tým, že svojimi činmi zabezpečila odloženie volieb o neuveriteľných 10 mesiacov po tom, čo na Slovensku padla vláda!!! Pani prezidentka, preto radšej nevzdychajte, je to vaša vlastná zodpovednosť?“ Pýta sa ďalej.

„Prezidentka Čaputová povedala, že vraj slúži všetkým ľuďom na Slovensku a nemôže si dovoliť upredňostňovať vybrané skupiny ľudí.To si určite nemyslí väčšia polovica Slovákov. Pani Čaputová v sebe nezaprie to, že bola podpredsedníčkou Progresívneho Slovenska a jej rétorika je s PS veľmi podobná,“ myslí si Kamenický.

„Čaputová vraj nebude otvorene podporovať žiadneho kandidáta na prezidenta, alenázorovo sa stotožňuje s tým jedným kandidátom, ktorý už ohlásil svoju kandidatúru (Korčok),“ zdôrazňuje člen strany SMER – SSD. Nikto na Slovensku podľa neho nepochybuje o tom, že prezidentka Čaputová bude podporovať na prezidenta Korčoka, ktorý bol na tento post „predurčený“. Je zásadné, aby sme po parlamentných voľbách našli silného národného proslovenského kandidáta, ktorý Korčoka porazí.

K Richardovi Dírerovi

„Na TA3 sa viedla 10 minút debata o LGBTI medzi redaktorom Dírerom a Majerským, ktorá bola neadekvátna. Nemal Dírer náhodou moderovať diskusiu medzi Robertom Kaliňákom a Majerským? Kto je zvedavý na názory moderátora Dírera. On snáď kandiduje vo voľbách?“ Pýta sa Kamenický a necháva otvorenú otázku, aby si ju každý zodpovedal sám.

„Dírer akosi v minulosti zabudol kritizovať progresívcov, keď nazvali voličov opozicie dezolátmi alebo sviňami.“ pripomína Kamenický.

„Moderátor Dírer akosi zabudol aj na „fešáka“, ktorý na demonštrácii pred divadlom P.O. Hviezdoslava (napr. aj proti odrezanej hlave Hviezdoslava a vlajkám na plagáte divadla) najskôr provokoval a následne hnusne vyfackal protestujúceho dôchodcu. Táto zvrhlosť tento týždeň výrazne zarezonovala medzi ľuďmi na Slovensku. A v nedeľných reláciách ani slovo. Predstavte si, že by na tej demonštrácii niekto vyfackal člena LGBTI komunity. To by bola madiálna smršť. Celý víkend by sa v reláciách o ničom inom nehovorilo. Keď dostane facku dôchodca, tak je ticho, že počut aj komára bzučat!“ Upozorňuje Kamenický.

Dírerov DARČEK Majerskému Takto reagoval predseda KDH

Tak toto je vrchol moderátorského zlyhania a  NEVKUSU! Moderátor relácie V politike Richard Dírer venoval predsedovi KDH Milanovi Majerskému vo vysielaní tričko s dúhovým nápisom pliaga.

ZDROJ: TA3 / HD / FB Ladislav Kamenický


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *