1. júla 2024

Luboš Blaha-KEBY HLÚPOSŤ KVITLA, N-KO JE AKO AMAZONSKÝ PRALES

KEBY HLÚPOSŤ KVITLA, N-KO JE AKO AMAZONSKÝ PRALES

KEBY HLÚPOSŤ KVITLA, N-KO JE AKO AMAZONSKÝ PRALES

Zdielajte

Nie je to zvláštne, že všetci, ktorí sa nazývajú liberálmi, sú takí netolerantní voči iným názorom? Myslím si, že by sme mali mať slobodu vyjadrovať sa, ako chceme, bez toho, aby sme boli označovaní za fašistov, rasistov alebo homofóbov. Ale nie, títo liberáli majú svoju pravdu a nikto im ju nesmie spochybniť. Sú to ako naše N-ko. Oni pravdu nehľadajú, oni zvestujú svoju ideológiu. A ak sa im niekto postaví do cesty, tak ho zlynčujú na sociálnych sieťach, obvinia ho z klamstiev a manipulácie, alebo ho dokonca súdia. To je ich liberalizmus. Ja by som to skôr nazval totalitarizmom.

Českí slniečkari s nami ani nepotrebujú rozhovory. Myslíme si, že je to pekná krajina, plná priateľských ľudí a zaujímavých miest. No, možno áno, ale nie pre nás. My totižto chceme mier. Áno, presne tak.- mier. A to sa liberálnym Čechom veľmi nepáči.

Už týždeň nás ohovárajú – vraj akí sme s Robertom Ficom strašní a tak. Lebo chceme mier. Lebo sme proti vojne a zbraniam. Lebo sme za spoluprácu a solidaritu. Lebo sme za rovnosť a spravodlivosť. Lebo sme za ľudské práva a demokraciu. A to je pre nich príliš veľa. Oni sú totižto iní. Oni sú zatrpknutí, znechutení a zlí. Oni sú proti všetkému, čo je dobré a pekné. Oni sú za vojnu, za násilie, za nenávisť. Oni sú za rozdelenie, za egoizmus, za korupciu. Oni sú proti ľuďom, proti životu, proti svetu.

A tak nás ignorujú, pohŕdajú nami a urážajú nás. Nechcú s nami ani rozprávať. Nechcú nás ani vidieť. Nechcú nás ani počuť.

A tak sa musíme uspokojiť len s tým, čo máme. S našou láskou, našou radosťou a našou vierou. S našou dobrou náladou. S naším mierom, našou spoluprácou a našou solidaritou. S našou rovnosťou, našou spravodlivosťou a našou demokraciou. S našimi ľudskými právami, naším životom a naším svetom.

A dúfame, že raz sa to zmení. Že raz budeme môcť byť spolu s liberálnými Čechmi ako priatelia. Že raz budeme môcť s nimi zdieľať všetko, čo máme spoločné. Že raz budeme môcť s nimi žiť v mieri a harmónii.

Rudy


Ľuboš Blaha

KEBY HLÚPOSŤ KVITLA, N-KO JE AKO AMAZONSKÝ PRALES

V Denníku N urobili rozhovor s britským novinárom z BBC, ktorý o mne napísal, vraj čím dlhšie so mnou hovoril, tým som bol extrémnejší.

  1. A ten pánko im narovinu povedal, že nenávidí Rusko a na Slovensko došiel napísať, akou je hrozbou Robert Fico.
  2. No chápete – číra objektivita. Chlapík dopredu vie, čo ide napísať
  3. Niečo ako naše N-ko. Oni pravdu nehľadajú, oni zvestujú svoju extrémnu ideológiu. Progresívny liberalizmus.
  4. A samozrejme, chlapíka z BBC najviac rozčertilo, že som kritizoval LGBTI ideológiu.
  5. Ale smutne dodáva, že som bol ostražitý a vyjadroval som sa miernejšie ako obvykle. Chúďa, nevedel ma nachytať
  6. Keby som sa s ním nestretol, určite by do mňa kopal stokrát horšie. Taký bol plán. A ja som im ho prekazil. Ups.
  7. Českí slniečkari s nami ani nepotrebujú rozhovory. Už týždeň nás tupo ohovárajú – vraj akí sme s Robertom Ficom strašní a tak. Lebo chceme mier.
  8. Dnes som sa v českej tlači dočítal, že som „Ľuboš Che Blaha“. Ďakujem za lichôtku, dojatím nedýcham.
  9. Poviem vám to takto, priatelia. Vždy si rád vypočujem iný názor, ale musí to byť od ľudí, ktorých si vážim.
  10. Ak niekto dopredu ide napísať, že sme hrozba, nemám si ho prečo vážiť, lebo to nie je novinár, ale podvodník.
  11. Nedokážem si vážiť ľudí, ktorí sa hrajú na najmúdrejších na svete a pritom im chýba vzdelanie aj morálka. Preto tak opovrhujem N-kom a podobným odpadom.
  12. Vždy si rád vypočujem iný názor – od ľudí, ktorých reprezentujem, a teda od robotníkov, seniorov, bežných pracujúcich Slovákov.
  13. Tých som dnes v Nitre počúval a kričali sme spolu – vyžeňme tú bandu na čele s Čaputovou.
  14. Vážim si názory ľavicových intelektuálov a učencov, volávajú mi denne a vyjadrujú podporu. A potom si prečítam tupiny od Havrana a hovorím si, prečo ten chlapec nenapíše konečne nejakú vedeckú knihu, aby ho bral niekto vážne.
  15. Nie, N-kári či smečkári sa nedajú brať vážne. Sú intelektuálny plankton a nenávidia Slovensko.

Ja len, že – čaute, lúzri

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *