27. júla 2024

Ľuboš Blaha-MAKARA, HANBI SA! Dnes sa z neho stal cirkusový klaun, keď ho Robert Fico zosmiešnil pred celou krajinou.

MAKARA, HANBI SA!  Neviem, či existuje smiešnejšia postavička v dejinách žurnalistiky ako Makara. Skákal tam dnes ako pukanec na panvici

MAKARA, HANBI SA!  Neviem, či existuje smiešnejšia postavička v dejinách žurnalistiky ako Makara. Skákal tam dnes ako pukanec na panvici

Zdielajte

Makara je komická postava, ktorá sa snaží robiť žurnalistiku. Dnes sa z neho stal cirkusový klaun, keď ho Robert Fico zosmiešnil pred celou krajinou. Fico bol pokojný a dôstojný, zatiaľ čo Makara sa triasol ako osika.

Neviem, či existuje smiešnejšia postavička v dejinách žurnalistiky ako Makara. Skákal tam dnes ako pukanec na panvici. Robert Fico ho sfúkol ako sviecu. S pokojom a noblesou.

  1. Najskôr Makara dobiedzal ako premotivovaný trúd ohľadom psychopata Matoviča. Robert Fico mu naložil naspäť: to fakt RTVS, ktorá podporuje zabíjanie na Ukrajine, teraz moralizuje kvôli dvom výchovným? 
  2. Provokatér Matovič porušil zákon, Hamranova polícia sa len prizerala, tak poriadok obnovili naši predstavitelia. Bodka. 
  3. Výsledkom bolo, že Matovič tam kňučal ako malé decko a Slovensko sa dodnes rehlí ako lečo. Au, au.
  4. Zvláštne, že toľko utlocitu neprejavoval Makara, keď Robertovi Ficovi Matovič postavil pred príbytok šibenicu, či keď progresívec Mihály mlátil starších ľudí pred DPOH. To slniečkarom nevadí, že?
  5. Ďalších desať minút tam Makara trapošil ohľadom Čaputovej. Ona nezvláda politickú kritiku a chodí ako pubertiačka vyfňukávať na súdy. Toto je akože téma? Čo za hlúposti Makara rieši? 
  6. Od Sorosa dostala jej mimovládka Via Iuris stovky tisíc eur. Priznal to Soros, Čaputová aj britský Guardian – 2. novembra 2019. To fakt Makara nevie ani základné veci? Čo tam potom robí? 
  7. Je vrcholne úbohé od moderátora verejnoprávnej televízie, že vyzýva lídra opozície, aby sa ospravedlnil za politickú kritiku – nemala by sa skôr ospravedlniť prezidentka za to, že takto nehorázne vstupuje do predvolebnej kampane?
  1. Migrácia je ťažký prúser Čaputovej vlády. Hamran protiprávne vydáva povolenia na pobyt, hoci migranti nemajú doklady – tým vlastne Čaputovej vláda funguje ako organizovaná zločinecká skupina a pomáha pašerákom ľudí.
  2. A Makara tam bzúka, že polícia vraj papier musí vydávať? Zbláznil sa? To sem akože bez dokladov pricestuje Usáma Bin Ládin, povie o sebe, že je Abdul zo Sýrie a dementný Hamran mu vydá potvrdenie, že je Abdul? Im už fakt prepína?
  3. Je absurdné, že Sulík súhlasí s našim návrhom, aby sa chránili hranice, ale nechce podporiť našu mimoriadnu schôdzu parlamentu, ktorá to má vláde prikázať – to mi nejako nevychádza, Richard, premýšľaš vôbec? 
  4. Toto nie je náhoda. Liberálne strany jednoducho podporujú multikulturalizmus a schválne nestrážia hranice. Progresívci, Ódor, Hamran, Čaputová… a po dnešku je jasné, že aj Sulík. 
  5. Sulík tu s Matovičom tri roky rumpľoval Slovensko a teraz sa ide tváriť, že za všetko môže Robert Fico, ktorý tri roky sedel v opozícii. Líder Smeru sa na tom len smial – to bol krásny pohľad. 
  6. A potom Sulík vybuchol, že Nemci sú hlúpi, lebo nemajú rovnú daň. Ja len, že rovnú daň má vo svete asi osem krajín. Také skvosty ako Mongolsko či Grónsko. A všetci ostatní sú podľa Sulíka hlúpi. 
  7. Robert Fico vybuchol do smiechu. A s ním aj väčšina Slovákov pred telkou. Sulík sa zjavne s Matovičom dohodol na pretekoch o tom, kto sa skôr dostane do vypolstrovanej cely. Dnešok vyhráva Richard
  8. Na celej relácii bolo najlepšie, ako sa Makara snažil Roberta Fica vyprovokovať a ten jeho útoky odrážal s úplným pokojom – neviem, čo Makarovi za toto skákanie do rečí sľúbili, ale nevyšlo… Robert Fico sa na ňom výborne bavil.

Ja chápem, že RTVS sa snaží robiť všetko pre to, aby Smer nevyhral voľby – ale Robert Fico ich tam dnes aj tak vyškolil ako malé deti. Bolo im to treba?


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *