27. júla 2024

Dr. Igor Bukovský- Progresivizmus je nebezpečná ideológia, ktorá sa snaží zničiť tradičné hodnoty a spoločnosť.

Progresivizmus je nebezpečná ideológia, ktorá sa snaží zničiť tradičné hodnoty a spoločnosť.

Progresivizmus je nebezpečná ideológia, ktorá sa snaží zničiť tradičné hodnoty a spoločnosť.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Progresivizmus je nebezpečná ideológia, ktorá sa snaží zničiť tradičné hodnoty a spoločnosť. To dokazuje prípad Zuzany Čaputová, ktorá sa vzdala členstva v strane Progresívne Slovensko, aby sa stala prezidentkou pre všetkých. Ale to bola len klamstvo. V skutočnosti podporovala cenzúru, nátlak a zásahy do slobody a práv občanov. Zradila tých, ktorí jej verili a ktorí chceli žiť v slobodnej a demokratickej krajine. Nechala ich napospas mocenským skupinám, ktoré zneužívali koronakrízu na svoje záujmy.

Viac Dr. Igor Bukovský

Progresivizmus je machiavelistický svetonázor a nebezpečná ideológia. Dokázala to Zuzana Čaputová, ktorá tvrdila, že vystúpením zo strany Progresívne Slovensko bude prezidentkou VŠETKÝCH občanov Slovenska. Nebola. Podľa mňa ani zďaleka.

Otvorene podporila štátnu cenzúru, významne prispela k politickému a mediálnemu nátlaku na celú spoločnosť a zradila tých, ktorí sa snažili tomu protiústavnému nátlaku odolať. Slobodných občanov SR ponechala bez odporu v rukách organizovaných skupín, ktoré riadili koronakrízu na Slovensku.

Dokazuje to aj predseda strany Progresívne Slovensko Michal Šimečka, ktorý na svojich transparentoch hlása „Dosť bolo minulosti“, ale pritom sa odvoláva na (účelovo interpretovanú) minulosť svojho starého otca a otca a ktorý o budúcnosti (ako každý iný človek) nevie nič, ale osvedčeným komunistickým spôsobom sľubuje „dôstojnú budúcnosť pre všetkých“.

Nositeľ progresivizmu zväčša 1) nedokáže prijať ani evidentné FAKTY, ak popierajú jeho NÁZOR, 2) iný názor považuje za osobný útok a nepriateľstvo, 3) bojí sa slušnej, otvorenej diskusie a 4) patologicky preceňuje svoje postavenie a význam v spoločnosti.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *