27. júla 2024

Politológ Eduard Chmelár v rozhovore s redaktorkou spravodajského portálu Online Tu a teraz Erikou Vincourekovouo.

Politológ Eduard Chmelár v rozhovore s redaktorkou spravodajského portálu Online Tu a teraz Erikou Vincourekovouo tom, čo sa tu deje a čo môže nastať po víťazstve progresívcov vo voľbách.

Politológ Eduard Chmelár v rozhovore s redaktorkou spravodajského portálu Online Tu a teraz Erikou Vincourekovouo tom, čo sa tu deje a čo môže nastať po víťazstve progresívcov vo voľbách.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


V poslednej dobe sa veľa hovorí o progresívnych politických stranách, ktoré majú ambíciu zmeniť Slovensko k lepšiemu. No sú to naozaj tí, ktorí nám prinesú prosperitu, spravodlivosť a demokraciu? Podľa politológa Eduarda Chmelára nie. V rozhovore pre Online Tu a teraz tvrdí, že progresívci sú len skupina ľudí, ktorí sa snažia presadiť svoje záujmy a ideológie bez ohľadu na realitu a potreby občanov. Chmelár tvrdí, že progresívci nie sú schopní riadiť štát, pretože nemajú žiadnu víziu ani stratégiu, ako riešiť závažné problémy, ktorým čelíme. Podľa neho sú to len populisti, ktorí sa uchýlia k ľahkým a populárnym riešeniam, ako je zvyšovanie daní, rozdávanie peňazí alebo podpora menšín. Chmelár varuje, že ak by progresívci zvíťazili vo voľbách, mohlo by to mať katastrofálne následky pre Slovensko. Tvrdí, že by sme sa ocitli v situácii, kedy by štát nemal dostatok peňazí na financovanie základných služieb, ako je zdravotníctvo, školstvo alebo sociálna starostlivosť. Navyše by sme boli vystavení tlaku zo strany Európskej únie a iných medzinárodných organizácií, ktoré by nám diktovali, ako máme žiť a čo máme robiť. Chmelár tvrdí, že progresívci sú nebezpeční pre našu suverenitu a identitu. Preto vyzýva občanov, aby si dobre premysleli, komu dajú svoj hlas vo voľbách.

Celý rozhovor tu:

Chmelár tvrdí, že progresívci sú nebezpeční pre našu suverenitu a identitu. Preto vyzýva občanov, aby si dobre premysleli, komu dajú svoj hlas vo voľbách.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *