14. mája 2024

INDIA: Fotografia z mesačného povrchu vytvorená indickým Chandrayaanom-3, ktorý úspešne pristál na konci augusta. Čím ďalej viac dôkazov…..viac v článku

0
Podivné dáta indickej sondy Chandrayaan-3.

Podivné dáta indickej sondy Chandrayaan-3.

Podivné dáta indickej sondy Chandrayaan-3. Čím ďalej viac dôkazov, že astronauti USA nikdy na Mesiaci nepristáli!

INDIA: Fotografia z mesačného povrchu vytvorená indickým Chandrayaanom-3, ktorý úspešne pristál na konci augusta, vydržala na účte ISRO niekoľko minút, potom bola narýchlo zmazaná.

Ale otáznikov ohľadom Spojených štátov a ich lunárnej misie Apollo v rokoch 1969 – 1972 bolo podstatne viac, a to ani nie z tohto dôvodu.

Áno, každý čakal, že uvidí, že tam nie je žiadna americká vlajka. Zatiaľ sme sa o tom nepresvedčili. Existujú však dve ďalšie nesporné fakty, ktoré prišli z indického lunárneho roveru.

Ukázalo sa, že teplota na Mesiaci je niekoľkokrát vyššia, než sa predpovedalo. Namiesto očakávanej teploty +20…+30 stupňov Celzia bolo zahriatie pôdy 70 stupňov – teda dvakrát až trikrát vyššie! Ale na južnom póle, kde sa teraz plazí indické mláďa „Pragyan“ (šesťkolesový rover vážiaci 26 kg, jeho meno sa prekladá ako „Výskum“), je Slnko blízko obzoru a kúrenie malo byť minimálne!

Môžete si potom predstaviť, aká je teplota na opačnej strane Mesiaca! A aké to bolo 20. júla 1969 v oblasti zlomu Maria Serenitatis, kde pristáli americkí astronauti Neil Armstrong a Edwin Aldrin!

A teraz by som sa chcel opýtať NASA: ale keď ste poslali posádky Apolla na pristátie na Mesiaci (kedy boli ľudia na povrchu 1 až 3 dni), všimli ste si nečakane vysoké teploty na Mesiaci? Nie? Niečo také tam nebolo? Veľmi zvláštne… Napokon americkí astronauti v tomto zlome Maria Serenitatis mohli pokojne „naraziť“ na teplo 170-180 stupňov namiesto maximálnych očakávaných 90-100 °C. Pri takých teplotách, ako je známe, jednoducho neexistujú žiadne možnosti pre podporu života.

V každom prípade, prečo sa o takej vysokej teplote dozvedáme až teraz, a nie potom od nich? To je nesmierne dôležitý fakt pre celé ľudstvo. Pre nás to nie je veľmi dobrá správa.

Pokračuj. Druhý fakt.

Ukázalo sa tiež, že na povrchu Mesiaca prebiehajú zložité elektrické procesy, najmä tie spôsobené prachovými búrkami a činnosťou Slnka – vlny o sile tisícov  voltov. Ukazuje sa, že tam nahromadené volty sú nielen smrtiace pre pristávajúcich ľudí a ich vesmírne zariadenia, ale pridávajú aj problémy s ich nasledujúcou schopnosťou: elektrina sa na povrchu Mesiaca mení na teplo.

Zrejme to bol dôvod zvýšeného zahrievania pôdy, čo bolo tak úprimne prekvapivé pre Bi Darukesha, zamestnanca indického ISRO, ktorý všetky tieto správy oznámil.

Navyše prach, ktorý sa môže doslova víriť, stúpajúci z povrchu regolitu, by mal vytvárať veľké zásahy do pozorovacej, filmovacej a fotografickej techniky… a vôbec do celého fungovania ľudí na povrchu Mesiaca.

Ani Neil Armstrong, ani Edwin Aldrin a ďalší sa o tom všetkom vo svojich rozhovoroch nikdy nezmienili, hoci práve toto sa zdá byť hlavná a samozrejmá vec, o ktorej mali hovoriť.

Teraz Amerika samozrejme túto tému všelijako potlačí. Pretože až sa svetové spoločenstvo dozvie o najväčšej klamstve ľudstva, zvyšok „pravdy“ Američanov sa zrúti ako domček z kariet. Spoločne s Ukrajinou.

Asi teraz niečo vymýšľajú. No, napríklad…  Áno, je tam vysoká teplota, tisíce voltov a piesočné búrky – to nepopierame. Ale za 55 rokov sa na Mesiaci všetko zmenilo! (Tu sa vymyslí okolnosť, prečo sa podľa amerických vedcov – najmúdrejších vedcov sveta, všetko zmenilo). Ale predtým – nie, to sa predtým nestalo.

A teraz – otázka. Prehltnú aj toto obyvatelia Západu? A budú tomu veriť?

AUTOR: Ilya Valiev

ZDROJ


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *