8. septembra 2024

Klebetné baby: Smer 88,2% ku PS: 11,8%: Pellegrini nemá alternatívu !

Počúvne Hlas nakoniec hlas národa! ?

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Dnes publikované údaje /po septembrových voľbách najdôveryhodnejšej/ agentúry SANEP pre ta3. ukázali, že totiž nielen pre víťaznú skupinu slovenských voličov ako celok ale aj pre deväť desatín voličov Hlasu SD je jedinou vládnou alternatívou VLÁDA SO SMEROM SSD. O možnosti vládnuť s PS uvažuje iba 11, 8% voličov Hlasu.

11,8 % je zúfalo málo. -Čudujem sa konšpirátorom a klebetníkom, že na úvahy o nejakej alternatíve k vláde Smeru, Hlasu a SNS strácajú čas.

Pellegrini pod dojmom takýchto zistení nemá nejakú inú alternativu. Má iba kategorický imperatív ísť do vlády so Smerom. Možnosť nejsť do takejto vlády nie je politická voľba – je to zrada a následne politická samovražda. Jediná čestná možnosť by bola abdikácia na šéfa Hlasu a odovzdanie strany niekomu inému – napr. druhej najpopulárnejšej osobnosti v strane Hlas – Sakovej resp. Tomášovi. Toto by bola jediná cesta P.Pellegriniho, aby sa vyhol nepríjemnej podriadenosti voči Ficovi a zároveň aby sa nedopustil zrady vlastného voličstva a zrady slovenského národa ako takého.

Verím, že Pellegrini svoju situáciu pozná aj bez prieskumov. Verím, že pozná svoju vlasteneckú a ľavičiarsku politickú povinnosť. Verím, že vie čo od neho Slováci chcú. A že nezaváha, že urobí, čo sa treba.

Klebetnice z médií, nevedia čo je ich profesionálna a morálna povinnosť. Aj keď sa pri údajoch od SANEPu na moment trochu zháčia, nepochybujem, že budú onedlho konšpirovať a bulvarizovať ďalej. Nevedia inak. Konšpirácie, konfabulácie, klebety, fámy, chýry sú podstata ich verejného bytia. Nejaký ten „hlas ľudu“ im v tom nezabráni. Našťastie, väčšina občanov v SR je normálna a na táraninky o alternatívach povolebnej vládnej koalície neverí.

Autor: dedic/blog Pravda



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.