27. júla 2024

Video-Rozhodnutie Hlasu vyvolalo rozruch. “Hlúpi užitoční idioti“ sa už stihli vyjadriť..

Stanovisko strany Hlas SD: Predvolebné Korčokove špinavosti

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Hlas sa rozhodol ísť do koalície so Smerom a SNS. Takto to oznámil Peter Pellegrini po stretnutí s vedením strany. Povedal, že všetci súhlasili s týmto krokom, ktorý vyvolal veľké emócie. Čo to znamená pre budúcnosť Slovenska?

Medzi prvými reagoval Igor Matovič (OĽaNO), ktorý si neodpustil poznámky o mafii.

MAFIA KRV NEZAPRIE

… ak by to nebolo smutné, tak je až smiešne, ako sa progresívni užitoční idioti z médií dali Pellegrinimu nachytať. Stačilo, že oddelil časť zločineckej organizácie, dal jej iné meno, usmial sa na progresívne slečinky a junáčikov … a už spustili prstoklad. Zbožňovali ho, vykresľovali ho ako kovaného demokrata … ktorý sa po voľbách určite správne rozhodne. Popritom nezabúdali búšiť do OĽANO a Matoviča, čo to len dalo … v ústrety novým progresívno liberálnym zajtrajškom HLAS, PS a SaS … až prišli voľby … a Peťulko sa im na hlúpučké hlavičky vykadil.

Hlupi užitoční idioti, ktorí svojou propagandou doviedli absolútne Zlo opäť k moci.

Vyjadril sa aj bývalý minister Jaroslav Naď (Demokrati).

“Obrovské prekvapenie a šok! Smer 2 už vraj bude rokovať iba so Smerom 1 a s budúcim Smerom 3. Kde je tá “záchrana demokracie” na Slovensku v podobe spoločnej vlády Hlasu a PS, ako nám to opakovane podsúvali snílkovia v niektorých médiách? Kde je tá “vláda národnej jednoty”, s ktorou klamal občanov v médiách Pellegrini? Realita je jasná: Robino zovrel päsť a Petino skríkol od strachu a zaradil sa. Tu je Tvoje miesto Peter!”



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *