2. júla 2024

Video-ČURILLOVCI A DAŇOVÝ PODVODNÍK KISKA

Video-Tibor Gašpar: Zákon je základom každej demokratickej spoločnosti

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Čurillovci sa na Úrade inšpekčnej služby snažia nezákonne zničiť dôkazy proti sebe. Juhás, Svitok a Ďurka tak konajú v panike po tom, čo sa dozvedeli, že už nebudú mať krytie od progresívcov.

Daňový podvodník Kiska bol dnes odsúdený prvostupňovým súdom zo spáchania daňového podvodu. Za to, že sme o tom v minulosti informovali, ma Čurillovci trestne stíhali.

No a pre úplnosť. Podržtaška Lipšica – Kubina, ktorý zastupuje Čurillovcov, Kisku aj Slobodníka, bránil Kisku na súde práve výsluchmi Slobodníka, ktoré ho naučili Čurillovci.

Tibor Gašpar

Ako sa Čurillovci pokúšajú zničiť svoje stopy na Úrade inšpekčnej služby. Títo ľudia sú zodpovední za množstvo podvodov, korupcie a zneužívania moci. Teraz, keď sa dozvedeli, že ich už nepodporujú progresívci, sú v panike a snažia sa zbaviť dôkazov proti sebe. Juhás, Svitok a Ďurka sú hlavní aktéri tejto špinavej hry. Chcú zničiť dokumenty, ktoré ich usvedčujú z nezákonných činností. Ale my im to nedovolíme! Musíme im ukázať, že spravodlivosť je silnejšia ako ich klamstvá. Podeľte sa o tento príspevok, aby ste upozornili na to, čo sa deje. Spolu dokážeme zastaviť Čurillovcov!

Bývalý prezident Kiska bol odsúdený za daňový podvod. To je dosť šokujúce, nie? Ako sa cítiť, keď sa dozviete, že človek, ktorý mal zastupovať našu krajinu, si robil srandu z nás všetkých? Ja osobne som veľmi sklamaný a nahnevaný. Myslím, že je to hanba pre našu demokraciu a že by mal zaplatiť za svoje činy. Čo si myslíte vy? Napíšte mi svoje názory do komentárov. Teším sa na vaše reakcie.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *