27. júla 2024

Spor ohľadom (ne)nominácie Tomáša Tarabu na post ministra kultúry odhalil krutú pravdu o stave progresívcov na Slovensku. Nevidel niekto sTANKeho organizovať zbierku pre obete zemetrasenia na východnom Slovensku?

Nevidel niekto sTANKeho organizovať zbierku pre obete zemetrasenia na východnom Slovensku?

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


György Gyimesi:

Spor ohľadom (ne)nominácie Tomáša Tarabu na post ministra kultúry v plnej nahote odhalil krutú pravdu o stave progresívcov na Slovensku. …a ten pohľad nie je príliš vábny.

Mediálny lynč, výzvy na protesty, petície, ale hlavne vulgarizmy toho najhrubšieho zrna z úst akože kultúrnej elity národa vypovedajú o všeličom, len nie o tej nimi toľko propagovanej slušnosti. Zároveň odhalili jej úzku previazanosť na “štátotvornú stranu” (strana s jedinými správnymi myšlienkami, ktorá nám nariadi ako a s kým máme žiť) Progresívne Slovensko. Mimochodom sú to tí, ktorí po voľbách už mali byť odcestovaní.

Nedajte sa oklamať, umelkyne a umelci z PS sa neobávajú o stav kultúry na Slovensku, obávajú sa o svoje príjmy za ničnerobenie (teda za politickú činnosť pre stranu). Znovu len ukazujú ako veľmi vedia byť agresívni, pokiaľ ide o presadzovanie ich absolútne menšinového názoru a vkusu. Zvykli si, že ministerstvo kultúry riadia z pozadia cez nastrčené figúry a tento ich biznismodel a vplyv padá. A padne aj v RTVS aj v dúhovom rádiu Patria. Budú si musieť zvykať, je po voľbách.

Nie, Tomáš Taraba nie je žiaden fašista ani extrémista, ani homofób. Jeho jedinou vinou v očiach progresívcov je to, že je kresťan a konzervatívec, ktorý sa nebojí plávať proti prúdu. …preto si zaslúži našu podporu!

PS: Nevidel niekto sTANKeho organizovať zbierku pre obete zemetrasenia na východnom Slovensku?



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *