24. októbra 2024

Aby sa nezabudlo-MS SR vyzvalo poslanca Lipšica vrátiť rezortu 2,39 milióna Sk.

NAKA si nezákonným spôsobom predvolala ženu, ktorú Lipšic poslal na potrat !!

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Výzva LIPŠICOVI ABY VRÁTIL 2,39 mil. štátu – r.2006 !!

Ministerstvo spravodlivosti SR dnes otvoreným listom vyzvalo poslanca Národnej rady SR Daniela Lipšica, aby vrátil ministerstvu 2,39 milióna korún.

Ide o peniaze zaplatené za prieskumy spoločnosti Takt – poradenstvo a konzultácie, ktorá v uplynulom roku vypracovala socio-psychologické prieskumy postojov občanov SR na zlepšovanie osobného imidžu politika Daniela Lipšica.

„Vyzývam pána poslanca Lipšica, aby sa neskrýval za frázy a priznal, že si dal ako minister spravodlivosti a podpredseda vlády SR za peniaze daňových poplatníkov urobiť prieskum pre svoje stranícke a politické ciele.

Funkcia ministra spravodlivosti nemôže byť zneužívaná na túžbu po moci a popularite,“ uviedol minister spravodlivosti Štefan Harabin. V prípade, že poslanec Lipšic peniaze do 30 dní nevráti a ani nenavrhne splátkový kalendár, ministerstvo spravodlivosti podnikne ďalšie právne kroky na vrátenie financií do štátneho rozpočtu.

Rezort zaplatil za prieskumy od 15. apríla 2005 do 1. februára 2006 celkovo 2,39 korún € (430 000 Sk, 980 000 k, 980 000 Sk).

Samotná spoločnosť Takt vo svojich záveroch napríklad uvádza, že „cílem obou průzkumů je stanovit možnosti komunikační strategie určené pro Daniela Lipšice nejen jako ministra spravedlnosti SR, ale i jako člena KDH “

‼️Ministerstvo spravodlivosti SR sa rozhodlo peniaze požadovať iba od poslanca Lipšica a nie od KDH, pretože prieskumy boli zamerané priamo na jeho osobu a osobné politické ambície, za čo nemôže niesť právnu zodpovednosť jeho materská strana‼️

Ministerstvo spravodlivosti SR dnes otvoreným listom vyzvalo poslanca Národnej rady SR Daniela Lipšica, aby vrátil ministerstvu 2,39 milióna korún. Ide o peniaze zaplatené za prieskumy spoločnosti Takt – poradenství a konzultace, ktorá v uplynulom roku vypracovala socio-psychologické prieskumy postojov občanov SR na zlepšovanie osobného imidžu politika Daniela Lipšica.

MS SR vyzvalo poslanca Lipšica vrátiť rezortu 2,39 milióna Sk

„Vyzývam pána poslanca Lipšica, aby sa neskrýval za frázy a priznal, že si dal ako minister spravodlivosti a podpredseda vlády SR za peniaze daňových poplatníkov urobiť prieskum pre svoje stranícke a politické ciele. Funkcia ministra spravodlivosti nemôže byť zneužívaná na túžbu po moci a popularite,“ uviedol minister spravodlivosti Štefan Harabin. V prípade, že poslanec Lipšic peniaze do 30 dní nevráti a ani nenavrhne splátkový kalendár, ministerstvo spravodlivosti podnikne ďalšie právne kroky na vrátenie financií do štátneho rozpočtu. Rezort zaplatil za prieskumy od 15. apríla 2005 do 1. februára 2006 celkovo 2,39 milióna korún (430 000 Sk, 980 000 k, 980 000 Sk). Samotná spoločnosť Takt vo svojich záveroch napríklad uvádza, že „cílem obou průzkumů je stanovit možnosti komunikační strategie určené pro Daniela Lipšice nejen jako ministra spravedlnosti SR, ale i jako člena KDH “. Ministerstvo spravodlivosti SR sa rozhodlo peniaze požadovať iba od poslanca Lipšica a nie od KDH, pretože prieskumy boli zamerané priamo na jeho osobu a osobné politické ambície, za čo nemôže niesť právnu zodpovednosť jeho materská strana.

Aktuality – Ministerstvo spravodlivosti SR (gov.sk)



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.