18. októbra 2024

Niektoré aktuálne správy z domova aj zo sveta skutočne šokovali!

Niektoré aktuálne správy z domova aj zo sveta skutočne šokovali!

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Americkí a európski predstavitelia vraj v kuloároch začínajú hovoriť o uzavretí prímeria na Ukrajine. Jediný, kto ostro odsúdil takéto šialené mierové nápady a rád by pokračoval v nekonečnej vojne, je cestovateľ Zelenský. Nevšimol si, že vetry začínajú už fúkať inak a že posledné, na čom záleží, je jeho názor. A tak sme sa dostali do bodu, že kým prednedávnom bol každý, kto volal po mieri, označený za dezoláta, onedlho môže byť jediným dezolátom práve Zelenský.

Na Slovensku progresívci zatiaľ otvorene prejavujú svoju odbornosť. Keď KDH v prvých hodinách úradovania Ľuboša Blahu na poste podpredsedu parlamentu oznámilo zámer ho z pozície odvolať, v centrále PS museli škrípať zubami, že ako tento vysoko filigránsky kúsok ešte prekonať. A potom ich to napadlo. Skúsime odvolať ministra, ktorý ešte nebol ani schválený! Ide o nenormálny progres, pretože takýto taktický kumšt nepoznajú nikde vo svete a nepozná ho ani naša ústava. Ale „odborníkom“ z PS to nemôžeme vyčítať. Veď sami sa chvália tým, že oni neradi memorujú. V preklade: V PS môžu oslavovať americký Halloween kľudne aj každý deň. Prázdnych tekvíc je tam veruže dosť.

Podobným odborným spôsobom sa progresívci prezentujú aj v Holandsku, keď na Erazmovej univerzite v Rotterdame zaviedli rodové neutrálne toalety. Pokračovať chcú kanceláriami, neskôr asi aj kantínou a skladom údržbárov. Dôvodom je, že už ďalej nechcú diskriminovať napríklad mužov, ktorí sa necítia pohodlne na pánskej toalete a radi by sa chodievali nebinárne vyprázdňovať na dámsku. S týmto pokrokom sú mimoriadne spokojné akivistické LGBTQ skupiny, ako aj militantné feministky, ktoré teraz po rokoch boja proti mužskej nadradenosti budú pánov paradoxne vítať na ženských toaletách.

Či vedľa rodovo neutrálnych toaliet pristavili aj psychiatriu nie je zatiaľ známe, avšak v oficiálnom komuniké sa uvádza, že „odteraz naše WC budú vyhovovať všetkým pohlaviam“. Nedá sa presne určiť, čo všetko sa dá pod týmto predstaviť, ale dá sa predpokladať, že na daných toaletách budú inštalované aj trojmetrové radlice. Veď čo ak by sa náhodou niekto cítil ako buldozér?

Marek Kurta/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.