8. septembra 2024

Ľuboš Blaha: PRIESKUM ODHALIL, ŽE SLOVÁCI DÔVERUJÚ ALTERNATÍVE – BRAVÓ

Ľuboš Blaha: MERIČANIA NARAZILI NA HRDÉ SLOVENSKO - ĎAKUJEM ZA TO!

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


S veľkým úsmevom som si prečítal najnovšiu analýzu Transparency International, ktorá vyplakáva, že Slováci veria alternatívnym médiám

  1. Oni si, blázni, nechali urobiť prieskum a zistili, že väčšina ľudí na Slovensku je presvedčená, že Milan Lučanský nespáchal samovraždu.
  2. Vyše 60% ľudí si myslí, že Zuzana Čaputová slúži zahraničným záujmom.
  3. A zhruba rovnaké percento ľudí si myslí aj to, že Lipšicova špeciálna prokuratúra je spolitizovaná a slúži politickým záujmom.
  4. V šachovej terminológii sa tomu hovorí šach-mat. Slováci proste majú zdravý rozum a nenechajú si vymývať mozgy hlavným prúdom.
  5. Transparency roní krokodílie slzy, vraj za to môže alternatíva a Blaha a Fico a tak. Úplný doják
  6. Také milióny vrážajú do médií a mimovládok a bum, Slováci im neveria – to je do popuku.
  7. Kto príčetný by, preboha, veril, že Milan Lučanský sa potkol o papuču a pri páde si spôsobil zranenia ako po surovej bitke obuškom? Kto?
  8. Kto by veril, že prezidentka, ktorá si na paláci vycapuje dúhovú zástavu, používa banderovský pozdrav a verklíkuje sorosovskú propagandu, zastupuje slovenské záujmy?
  9. A kto by veril, že rozbesnený Lipšic, ktorý roky kopal do Smeru, prišiel na úrad špeciálnej prokuratúry a stal sa z neho odrazu objektívny a nezávislý prokurátor? Veď to je na smiech.
  10. Ľudia majú zdravý rozum a preto vedia, že v médiách hlavného prúdu sa šíria len lži a hoaxy. Čoraz viac veria alternatíve – a to je dobre.
  11. A Markíza sa môže aj na hlavu postaviť, budeme ju bojkotovať. A rovnako aj N-ko, Smečko, Aktuality či Pravdu. Sú hanbou žurnalistiky.
  12. Stokrát radšej dám prednosť Hlavným správam či Hlavnému denníku, ako zapredancom z oligarchických liberálnych médií.

Držím palce alternatíve a ďakujem ľuďom na Slovensku, že nepodľahli „hybridným hrozbám“ zo strany liberálnych mimovládok.

Sú z nás na prášky a zúria – nie je to slastný pohľad?



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.