13. mája 2024

Michal Zoldy: STATOČNÝCH CHLAPCOV ČURILOVSKEJ MAFIE TREBA VRÁTIŤ DO PRÁCE, POVÝŠIŤ ICH A ZVÝŠIŤ IM PLAT ASPOŇ NA 7000 EUR MESAČNE!

0

Michal Zoldy


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Naši vzácni chlapci…..Po tom zdĺhavom odvolávaní ministra vnútra v parlamente je konečne všetko jasné. Čurillovcom treba okamžite poďakovať za statočnú prácu, vrátiť ich s poctami do NAKA, ospravedlniť sa im, na ich želanie odvolať okamžite z funkcie ešte ani nevymenovaného nového policajného prezidenta, vrátiť na post prezidenta Štefana Hamrana, nechať im prezidentkou vymeniť aj ministra vnútra, lebo tak sa to predsa v demokratickej krajine robí…. A mohli by absolvovať aj turné po Slovensku s prednáškami kolegom policajtom na okresoch, ako má statočný policajt vyzerať a poctivo pracovať pri plnení služobných úloh.

Bolo by nanajvýš užitočné poskytnúť tým zaslúžilým čurillovským policajtom aj zopár naplnených kanistrov benzínu, lebo oni najlepšie vedia čo s pohonnými hmotami v kanistroch, dopraviť k nim rovno do kancelárie v putách Dianu Santusovú, lebo oni dobre vedia čo s tou protivnou majorkou….. sem tam nech s radosťou za prítomností médií hlavného prúdu vyvalia niekomu ráno o štvrtej vchodové dvere a vezmú ho v pyžame do väzby pod hlavňami samopalov, no a rozhodne treba napojiť na ich kancelárie aj online celoštátne naživo vysielanie ich inšpiratívnych rozhovorov, aby mohol celý národ vychutnať ich pracovné rozhovory a poučiť sa, ako sa v kanceláriách medzi kolegami vedú tvorivé inteligentné pracovné debaty o rôznych lanách, práci s kajúcnikmi a likvidovaní politickej opozície. Úžasne cenné, lebo „naši chlapci“ sú hotový poklad, na ktorý by mal byť celý štát hrdý.

No a nech si sem tam vychutnajú aj zadržanie premiéra Fica a ministra Kaliňáka na výsluch len tak z plezíru, aby nevyšli z cviku, a nech si pohrajú aj s generálom Gašparom, tak pekne ako to už naša krajina mala možnosť vidieť v prípade iného generála. Každý z nich musí mať k dispozícii kvalitné auto nielen na služobné ale aj súkromné účely, predsa nebudú jazdiť na svojich vlastných. Hlavne ale ten neadekvátne nízky plat 5000 eur je smiešny za takú profesionálnu prácu, takže im ho treba ešte pred Vianocami zvýšiť aspoň na 7000 eur nech národ vidí, ako sa kvalitná robota, odbornosť a svedomitosť oplatí a odmeňuje v demokratickom právnom štáte. Treba ich vyznamenať pred nastúpenou jednotkou a umožniť im, aby mohli svoje skúsenosti odovzdávať aj kolegom v zahraničí, kde by robili nehynúcu slávu nášmu policajnému zboru.

Asi toľko z mojej strany po tom viacdennom odvolávaní ministra vnútra v Národnej rade.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *