13. mája 2024

Sulík na tlačovke úplne suverénne obhajoval rozkradnutie vyše 1 milióna eur zo štátneho rozpočtu! Hneď po tejto tlačovke ho mala zatknúť polícia!

0

Parlament odsúhlasil, že Sulík má zaplatiť 634-tisíc eur za Expo Dubaj


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Autor textu: pavolsokol

Čo je veľa, to je veľa Po tomto musí Sulík odísť z politiky, viac sa občanom Slovenskej republiky neukazovať na oči, a pravdepodobne aj skončiť vo väzení! Sulík sa týmto prezentoval ako arogantný zločinec bez akýchkoľvek škrupúl!

Tak táto Sulíkova tlačovka k rozkradnutému vyše 1 miliónu EUR na EXPO Dubaj bola niečo neskutočné. Doslova sci-fi.

Čudujem sa, že Sulíka hneď po tej tlačovke nezatkla polícia!

Veď Sulík sa na tej tlačovke v podstate jeho arogantným spôsobom priznal, že pod jeho patronátom sa na EXPO Dubaj rozkradol vyše 1 milión EUR zo štátneho rozpočtu. A Sulík to tam ešte obhajoval!

Vraj oni tam „makali“, tak no a čo keď sa tam rozkradol vyše milión EUR, a podľa Sulíka treba ten rozkradnutý vyše milión EUR, všetkým za to zodpovedným, odpustiť mimosúdnymi dohodami, lebo oni tam vraj „makali“, tak preto im to treba odpustiť, že sa tam rozkradol vyše 1 milión EUR a on Sulík, je vraj na požiadanie pripravený takéto mimosúdne dohody pre štát pripraviť.

Ako som písal vyššie, toto je snáď sci-fi! Neskutočné niečo tento Sulík! Čo si on vlastne o sebe myslí tento Sulík, že takto zametie „pod koberec“ rozkradnutý vyše milión EUR? Vraj „makali“, tak mimosúdne dohody! Sci-fi. Sulíkovo sci-fi!

Však na to chodia ľudia do akejkoľvek práce, aby tam „makali“, aby robili to od čoho sú zaplatení. Ale to neznamená, že keď niekto v akejkoľvek práci „maká“, tak môže rozkradnúť vyše milión EUR zo štátneho rozpočtu!

Po tej Sulíkovej tlačovke musím konštatovať, že tento Sulík za ten rozkradnutý vyše milión EUR patrí do väzenia. A to jednoznačne.

Tu je tá Sulíkova tlačovkahttps://www.youtube.com/live/5I0oFdLrmMU?si=W744Y3mtroga1qQQ . Neskutočné niečo toto. Sci-fi. Sci-fi. Sulíkovo sci-fi…

TÚTO SULÍKOVU TLAČOVKU POVAŽUJEM ZA OFICIÁLNY KONIEC SULÍKOVEJ POLITICKEJ KARIÉRY. Čo iné ako koniec Sulíkovej politickej kariéry, by aj malo po tomto nasledovať??? TOTO JE KONIEC SULÍKOVEJ POLITICKEJ KARIÉRY!

K tejto Sulíkovej tlačovke sa na sociálnych sieťach a internete vyjadrilo mnoho občanov Slovenskej republiky.

Niekoľko vybraných, z najzaujímavejších názorov občanov na tú Sulikovú tlačovku (ohľadne rozkradnutého vyše milióna EUR na EXPO Dubaj), vám tu sprostredkujem.

Občania k tej Sulíkovej tlačovke o rozkradnutom vyše 1 miliónov EUR napísali napríklad toto:

  • Podla fetaka zlodeja sulina, ked niekomu vykradnem byt, najdem unho 100 000 EUR a vezmem mu len 90 000 EUR, tak vlastne podla fetakovej logiky, som okradnutemu neukradol 90 000 EUR, ale usetril 10 000 EUR! No nekup to!
  • Nakoniec to skončí tak, že nás bude presviedčať, že v Dubaji bola taká horúčava, že sa pálenka odparovala a kokaín rozfúkal vietor.
  • tento nemecky vekslak si dobru srandu robi z celeho naroda …a ludia mu to este aj zeru a volia ho dalej , hlavne podnikatelska chatra ktora z toho nieco bude mat …
  • Preslopanim 100tisic euro vlastne „zachranil“ milion, ci co sa nam to snazi povedat? A chyba „len“ na strane uctovnictva, tak to potom nic, ved sa nic nedeje ked si „zachranil“ ten milion. Ale stale neviem, preco mi to pripada ako hrozny blabol. To ako ked bolo vyclenene 8 mil.mame byt radi ze vas v tom dubaji nerozdraplo od prezratosti, alebo skapaciny otravene alkoholom nehodili do mora a prehltali ste na ozran party len nejakych 100tisic? To ako vazne?
  • Risko si mysli ze ked on zerie teple rozky ze NKU a aj my zerieme seno ?Ze zachranil milion on ho predrbal ! Keby ho zachranil tak by ho NKU asi nasla !Nech ho uz odstavia a zacnu to zatvarat ako opice celu tu bandu mafiansku.
  • Sulikova dcéra tam letela ako“právnička zaoberajúca sa energetikou“???.
    Počul niekto o takomto zameraní?? Aj s tym vodikovým „károm“ to bol podvod,Gajsenovci sa zadarmo naebali,takže je všetko v poriadku.
  • Takže sme vlastne všetci ušetrili milion. Čo tak dať za to Sulíkovi odmenu ?
  • Súhlas. Šulinko by mal povedať Národu , čo za svoje dane dostal na nejakej zayebanej výstave v riti…Koľko a aké kontrakty a v akých oblastiach tam uzavreli ? NA ČO TO VÔBEC BOLO DOBRÉ [kradnúť]
  • Sulík je neuveriteľný hlupák, on to nakoniec zvrhne asi na nejakú účtovníčku – tá zaúčtuje len to, aké doklady dostane. TENTO DILETANT RIADIL MINISTERSTVO HOSPODÁRSTVA, TEN KTORÝ PREŽRAL A PRESLOPAL STÁTISÍCE EUR V DUBAJI, KTORÉ NEVIE ZDOKLADOVAŤ!!! A tento chmuľo chce ísť za europoslanca?!!!
  • Taky uspech mal ten nas pavilon ze sa o nom nic ani nepisalo ale zato sa pisalo o ozralcoch o Risovi o Bitto a primitivnych gaisenenovcoch co prechlastavaju peniaze slov. danovych poplatnikov.
  • Ekonomický a hospodársky analfabet Šulík vás ubezpečuje , že ušetril MILIÓN jewry ale pre seba ! Trest za hospodársku vlastizradu !
  • Tak toto musel dlho vymýšľať, kým toto vymyslel, iste vypil minimálne ešte jeden bar a vyfetoval kilo kolagénu…
  •  na jednej strane sa chváli, že nič sa nestratilo, naopak, ušetrilo sa, a na druhej strane žiada vládu, aby odpísala dostratena sumu, ktorú nemá zdokladovanú…Debil, do basy s ním… ako minister bral plat za zodpovednosť, tak nech sa zodpovedá:-)
  • Dlho sme čakali, musel dlho premýšlať, než toto vypotil. Jeho voličom to určite bude stačiť. A Matopičovi to bude stačiť. Či už ho to nezaujíma sú v opozícii?
  • A takato PANDRAVA A PARAZIT parazituje na state take roky bez akeho kolvek postihu ! Netreba zabudnut ze za nase dane este hostil v Dubaji Gajsenovcov !!!
  • A slopali, ako besní, všetci kamaráti a frajerky, zrejme, načo bolo toľko „apartmánov “ k dispozícii. Skrátka papaláši v akcii, ktorí druhých ohovárajú, ale nepozrú sa najprv na seba. Zaplatiť zo strany SaS, alebo Sulík osobne,
  • Takže: Vláda si schválila rozpočet na Dubaj asi 7,7 milióna. Potom pridám milión a nakoniec sa tvárim, že som milión ušetrila… A čo ten nábytok, ktorý nakúpili a vraj nepoužili? Komu ho „darovali“???
  • strach sa zacal sirit do ich srdc, Nesmie prestat ,az kym nebudu potrestani vsetci vinnici , a to nie len v tomto prpade
  • Riško, čo priniesla táto výstava Slovensku? Na kieho si sa tam trepal a míňal naše peniaze??? Nikto nás nenútil tam ísť a nezmyselne rozhadzovať peniaze, keď si tvrdil, že nič nebolo pripravené a na všetko bol extrémne krátky čas! A načo tam bol alkohol??? Namiesto prezentácie slovenských výrobkov si tam s kamarátmi slopal drahý chlast a ešte si sa tým aj chválil! Si plne zodpovedný a ja by som ti to dala celé uhradiť!
  • Slizký nahulený had si myslí, že Slováci žerú seno a že mu uveria jeho rozprávky.
  • mne stačí ty sulíkovský potkan toto : „SR minulo z vyčleneného rozpočtu 8,7 milióna eur na prezentáciu Slovenska na medzinárodnej výstave 7,7 milióna, čím milión eur ušetrilo. „ Hajzel !!!!!!!
  • Normálnemu radovému zamestnancovi by za toto hrozilo 5 až 10 rokov na tvrdo.
  • Pozeral som tu jeho tlačovku ,tak ten sa tam natliachal hovadin,on vlastne za nič nemôže a vláda ma urobiť hrubú čiaru za zurkami čo sa tam konali lebo tam všetci makali az do bezvedomia deň čo deň, baby na vysokých opätkoch celý deň, takže žúrky si zaslúžili to bola m odmena po ,,ťažkej,, praci. A vlastne vládu vyzýva aby urobila hrubú čiaru za ,,stratenymi,, tisíckami eur,ktoré NKU vyčíslila a odporúča vláde, aby laskavo brala zreteľ na to,že on vlastne ušetril celý milión a tým bude vec vybavená. Tak tento dement prefetovany bol ministrom hospodárstva, a teraz chce byť europoslancomTu sa už zastavuje rozum

Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *