13. mája 2024

Video-Eduard Chmelár: Keď šéfredaktor Denníka N napíše, že musíme poraziť Fica, nie je to žurnalistika, ale politika.

0

E. Chmelár: BIEDA POLITICKY ANGAŽOVANÝCH UMELCOV


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Medzi médiami a vládou sa rozhorela skutočná vojna, ktorá sa nedá vyhrať, no ukončiť ju môžu len jasné pravidlá. Nie, médiá si nemôžu robiť čo chcú. Nemôžu beztrestne klamať, zavádzať a sústreďovať sa namiesto informovania verejnosti na politický boj, v ktorom oni určujú, čo sa smie a kto bude vypočutý. Lebo ak to dopustíme, nebude tu demokracia, ale mediokracia. Viac sa dozviete, keď si vyhľadáte dnešné vydanie Drobnohľadu Eduarda Chmelára.

Keď šéfredaktor Denníka N napíše, že musíme poraziť Fica, nie je to žurnalistika, ale politika. Keď médiá klamú, len aby pošpinili vládu, nie sú to novinári, ale propagandisti. Len o návšteve premiéra Fica v Českej republike priniesli médiá niekoľko dokázateľných zámerných lží a dezinformácií. Vojna, ktorú rozpútali médiá a vyhrotila ju vláda, nemôže zostať bez následkov. Demokracia však potrebuje pravidlá. A tie musia dodržiavať obe strany.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *