10. mája 2024

Ruské trestanie za Belgorod pokračuje

0

Ruské trestanie za Belgorod pokračuje


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Autor textu: trikopce

V noci zo Silvestra na Nový rok zasiahli ruské ozbrojené sily niektoré ukrajinské letiská. Cieľom boli raketové nosiče Storm Shadow, teda rakiet, čo o.i. podľa Moskvy zničili centrum ruského mesta Belgorod resp. Donecka a zabili tam desiatky civilistov, vrátane detí.

Ruský útok smeroval aj na Čugujev /Charkovská oblasť/, kde je závod na montáž dronov. Ďalším cieľom bol sklad pohonných hmôt pri Odesse, vojenské ciele v Dnepropetrovsku a Konstantinovkae /Nikolajevská oblasť/. Zaujímavosťou ruského náletu zo Silvestra na Nový rok bolo múzeum vojnového zločinca a extrémneho nacionalistu Romana Šucheviča pri Ľvove. Rusi zdá sa vytrvalo pokračujú v demilitarizácii /ničení vojenských cieľov/ a denacifikácii /ničení ideových symbolov ukrajinského nacizmu/. Idú pomaly ale nepretržite.

Veliteľ ukrajinských vzdušných síl N.Oleščuk ruský útok bagatelizuje. Tvrdí, že ukrajinská PVO zostrelila až 87 z 90 dronov. Videá a fotografie na sociálnej sieti Telegram ale svedčia o tom, že pomer bol skôr opačný- že banderovci zostrelili 3 drony a zvyšných 87 bezpilotných lietadiel svoj cieľ trafilo. Zničené vojenské objekty priznal aj starosta Odessy a ukrajinský gubernátor Nikolajevskej oblasti V.Kim.

Nech je akokoľvek, nový rok 2024 začína presne tam, kde starý rok 2023 skončil…


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *