20. mája 2024

Naď musel ujsť do Čiech, hoci jeho strana má na účte 4 milióny eur

0

Následok incestu šľachtickej,(ako sám tvrdí) rodiny, vševedko čo všadebol a všetkovidel, v skratke TÁRAJKO


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Mimovládka Transparency International Slovensko zverejnila zoznam  politických strán, ktoré dostali počas predvolebnej kampane peniaze od darcov. V rebríčku vedie stranička Demokrati. Jej členka Dorotka Nvotová asi poobchádzala známych umelcov aj neumelcov , Jaro s Edom sa takisto museli odušu snažiť, lebo im na účte od sponzorov pristál krásny peniaz- 4 milióny eur.

Našťastie, v ich prípade sa potvrdilo, že peniaze nie sú všetko , nebolo im to nič platné, lebo slovenský väčšinový volič „demokratov“ poslal do stratena. A čo Jaro ? Ten sa musí v Čechách skrývať pred hnevom Slovákov. Zatiaľ mu zbytočný  pobyt hradia českí daňoví poplatníci, no hádam sa dočkáme  jeho príchodu  na rodnú hrudu a následného odchodu do izolácie.

Naď, hlava pomazaná majiteľ modrej knižky s atramentom v krvi, prestaňte klamať, šíriť nenávisť a správajte sa ako demokrat!

Ak by vás zaujímali ďalšie výsledky, tak na druhom mieste skončili progresívci a na treťom kadeháci. Dokonca  si zarobila aj mŕtva  SDKU. „Celkovo najúspešnejšia je pri súkromných zdrojoch stále dnes už prakticky mŕtva SDKÚ, ktorá za posledné dve desaťročia dokázala od 167 unikátnych fyzických a 17 právnických osôb získať takmer 9,7 milióna eur. V jej prípade však ide o dary iba za 2 milióny, zvyšok tvoria úvery a pôžičky,“ píše sa v správe  Transparency International Slovensko. A naša Zuzanka?  Tí, čo jej pripravovali kampaň, vedeli , ako na to. Pred voľbami v roku 2019 vyzbierala peniaze až od vyše 4600 podporovateľov. Korčok má momentálne na transparentnom účte už 317-tisíc eur od 1902 sympatizantov.

Autor textu: luna5


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *