9. mája 2024

Video-Podľa bývalej šéfky Markízy – pani Vincourekovej – mal redaktor Pavol Fejér najnižšie IQ zo všetkých… dnes Fejér pracuje pre nadáciu Zastavme korupciu….

0

Podľa bývalej šéfky Markízi - pani Vincourekovej - mal redaktor Pavol Fejér najnižšie IQ zo všetkých… dnes Fejér pracuje pre nadáciu Zastavme korupciu….


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Podľa bývalej šéfky v Markíze – pani Vincourekovej – mal redaktor Pavol Fejér najnižšie IQ zo všetkých… dnes Fejér pracuje pre nadáciu Zastavme korupciu….

Mali naozaj všetky osobnosti, ktoré tam na začiatku boli, IQ vyššie než 140?

V publicistike áno. Všetci okrem Fejéra. Ale urobila som vtedy chybu, že som si stanovila túto hranicu, a môj kamarát psychiater ma varoval. Vysvetlil mi, že ak má niekto IQ 140, je neskutočne prešpekulovaný, ale automaticky nenastupuje u neho EQ. To nastupuje až nad IQ 150. Až tento človek je vraj sociálne cítiaci. A ja som si vybrala iba tých prešpekulovaných.
Keď vás varoval, prečo ste trvali presne na tej hranici?

Pretože som nechcela, aby mali menej a bála som sa, že budem mať problém nájsť toľko ľudí s vyšším IQ. Tí, ktorých som prijala, boli naozaj nepopísané knihy a nikto nemal skúsenosť s novinárčinou. Venovala som sa im naplno a snažila sa ich vychovávať. Každý, kto prišiel, chcel ísť totiž hneď robiť rozhovor s Mečiarom a strašne mu naložiť. Tak som im vysvetľovala: V pohode, nie je problém, povedz mi, ako to urobíš. Keď sa odosobníš od toho, že ho neznášaš, a ak nájdeš argumenty a naozaj ho nachytáš na čomkoľvek, rada ťa osobne podporím. V Markíze však vtedy vládol názor, že my – markizáci – sme pravda a spravodlivosť. Tak sa chlapcom ani nečudujem.

Martin Daňo / GINN


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *