13. mája 2024

Video-“Ivan Korčok začal kampaň neslušným videom,” hodnotí marketér Pavol Minár

0

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ak by niekto urobil podobné video so psom a taškou o Korčokovi, hneď by sa objavili komentáre, že je to dehumanizujúce, kritizuje kampaň jedného z prezidentských kandidátov špecialista na marketing.

Prezidentské voľby, ktoré sú pred nami už v marci tohoto roku, majú svojich favoritov. Podľa prieskumov sa hlavný súboj odohrá medzi predsedom parlamentu a strany Hlas- SD Petrom Pellegrinim a bývalým diplomatom Ivanom Korčokom.

“Politická kampaň by mala byť aj o tom, že prezident je líder. Ivan Korčok je uhladený, nosí obleky, to sú ustrice a šampanské na recepciách, ale nemá v sebe ten potrebný líderský moment. Tak mu v jeho tíme povedali, že ak chce byť protiváhou, dodajú mu ráznosť,” dešifruje heslo Korčokovej kampane “slušne, ale rázne” marketér Pavol Minár. Jedným dychom však dodáva, že video so psom a taškou nie je ani slušné, ani rázne, ale dehumanizujúce konkurenta.

O úskaliach kampane, o tom, ako sa vzťahy medzi koaličnými partnermi môžu premietnuť do úspechu či neúspechu kampane Petra Pellegriniho, ale aj o tom, čo rozhoduje ako si volíme prezidenta, hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou marketér Pavol Minár.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *