13. mája 2024

Začína nová hra psychopata Igora Matoviča, ktorý sa vysmieva celému národu.

0

Začína nová hra psychopata Igora Matoviča, ktorý sa vysmieva celému národu.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


1. DEJSTVO – NENÁVISTNÝ IGOR MATOVIČ:

Igor Matovič dňa 16.11.2023 povedal, cit.: Na Slovensku historicky sú okresy, ktoré debilne volili pred 100 rokmi, debilne volili pred 30 rokmi, debilne volili aj v týchto voľbách a budú debilne voliť aj za 100 rokov. Bohužiaľ, jednoducho tak ten okres je mentálne nadstavený“, a dňa 17.11.2023 povedal, cit.: „Hovorí sa, že politici by to nemali povedať nikdy. Nikdy by to o ľuďoch nemali povedať. O voličoch. Ale ja to z tohto miesta poviem. My máme na Slovensku milión mimoriadne hlúpych voličov.

Dňa 23.11.2023 som podala na neho trestné oznámenie pre hanobenie slovenského národa, na adresu ktorého tieto výroky úmyselne a premyslene povedal.

Podľa § 423 ods. 1 písm. a) Trestného zákona, trestného činu hanobenia národa, rasy a presvedčenia sa dopustí ten, kto verejne hanobí:
a) niektorý národ, jeho jazyk, niektorú rasu alebo etnickú skupinu, alebo
b) skupinu osôb alebo jednotlivca pre ich skutočnú alebo domnelú príslušnosť k niektorej rase, národu, národnosti, etnickej skupine, pre ich skutočný alebo domnelý pôvod, farbu pleti, náboženské vyznanie alebo preto, že sú bez vyznania.

SLOVÁCI SÚ DEBILI, povedal si MATOVIČ… A Slováci podávajú trestné oznámenie. + Petícia.

https://zalobyvocistatu.sk/informacie-advokata/slovaci-su-debili-povedal-si-matovic-a-slovaci-podavaju-trestne-oznamenie/embed/#?secret=KQmVhOMta9

Uznesením Ministerstva vnútra SR, zo dňa 29.12.2023, vyšetrovateľka NAKA por. Mgr. Antónia Tomášová o d m i e t l a trestné oznámenie a povedala, že okydávanie Slovákov ako voličov Smeru a Hlasu nie je hanobením národa, pretože okydávanie Slovákov pre politickú príslušnosť nepatrí do skutkovej podstaty tohto trestného činu.

Uznesením Ministerstva vnútra SR, zo dňa 29.12.2023, vyšetrovateľka NAKA por. Mgr. Antónia Tomášová o d m i e t l a trestné oznámenie a povedala, že okydávanie Slovákov ako voličov Smeru a Hlasu nie je hanobením národa, pretože okydávanie Slovákov pre politickú príslušnosť nepatrí do skutkovej podstaty tohto trestného činu.

SLOVÁCI SÚ DEBILI, povedal si MATOVIČ a Slováci podali trestné oznámenie. NAKA povedala, že „Slováci debili“ sú v poriadku, pretože…

https://zalobyvocistatu.sk/nezaradene/slovaci-su-debili-povedal-si-matovic-a-slovaci-podali-trestne-oznamenie-naka-povedala-ze-slovaci-debili-su-v-poriadku-pretoze/embed/#?secret=M3YFkHHXgd

Áno, ale:

Tu prichádzame k „umeniu práva“, kedy sa vec začne argumentačne otáčať tam, kde ju chceme mať, aby sme jej buď nezákonne vyhoveli alebo ju nezákonne odmietli.

Vyšetrovateľka sa zamerala na otázku skutku podľa písm. b) cit. ustanovenia (výrok zo dňa 16.11.2023), do ktorého urážky pre politickú príslušnosť – podľa znenia tejto časti paragrafu, skutočne nepatria. Nezaoberala sa však výrokom zo dňa 17.11.2023 z pohľadu hanobenia národa podľa písm. a) cit. ustanovenia, kam už tieto výroky patria, a podľa tohto som trestné oznámenie podala. Tvárila sa, akoby argument hanobenia národa neexistoval, riešila iba argument skupiny osôb hanobených pre politickú príslušnosť. Vyšetrovateľka sa tvári presne tak, ako sa tvári progresívna skupina pri všetkých argumentoch, na ktoré nechce dať odpoveď. Čo nechcú vidieť nevidia, čo nevidia a chcú vidieť, vymyslia si.

Takže predmetom trestného oznámenia a útoku Igora Matoviča nie je (iba) hanobenie skupiny osôb pre politickú príslušnosť, ale v prvom rade hanobenie slovenského národa – jeho členov v počte milión, čo je obsiahnuté v skutku dňa 17.11.2023 a iba vyjadrené cez jednotku množstva voličov. Nejde tu o hanobenie skupiny pre politickú príslušnosť, ale o označenie milión členov národa za hlupákov.  

Výrok „My máme na Slovensku milión mimoriadne hlúpych voličov je inak povedané – my máme na Slovensku milión mimoriadne hlúpych Slovákov. Základná skutková podstata spočíva v hanobení národa, nie hanobení skupiny osôb pre politickú príslušnosť.

Je neudržateľné, aby sa mohol niekto – navyše bývalý premiér a súčasný poslanec, a vôbec ktokoľvek, takto verejne vyjadriť na adresu národa, v danom prípade slovenského, a slovenská polícia aby otočila argumentáciu tým smerom, že útok na skupinu Slovákov pre politickú príslušnosť nie je skutkovou podstatou trestného činu, a skutočnému útoku na slovenský národ aby sa nevenovala.

2. DEJSTVO: VYREHOTANÝ IGOR MATOVIČ

Posilnený Matovič týmto rozhodnutím NAKY, ktorá pre neho nepochybne pracuje, a istý si beztrestnosťou, dňa 26.1.2024, na svojom facebooku, smejúc sa občanom voliacim Smer, Hlas, a SNS, používajúc ďalej komunikáciu o hlupákoch, zverejnil príspevok, v ktorom položil otázku, cit.: „Sú všetci voliči Smeru, Hlasu a SNS hlupáci?,“ na čo si odpovedal, cit. : „Mnohí si myslia, že áno. Ja nie. “Vzápätí na to povedal, cit.: „Cca milión z ich voličov je naozaj hlúpych a nie je im pomoci. Nie sú lekári – ale oni najlepšie sa v medicíne vyznajú. Nie sú učitelia – ale deti by vedeli učiť lepšie“, a dodal, cit.: „Sú to samozvaní odborníci na všetko s vyštudovanou vysokou školou života.“ Ďalej vec manipulatívne projektoval smerom k inteligentným sympatizantom týchto strán, a uviedol, cit.: „Avšak o cca 500 tisíc voličov mafie v týchto voľbách by sme zabojovať mali. To sú ľudia inteligentní,“ a zvyšok si nadbiehaním tejto časti znova vychutnal hanobiť, cit.: „Argumenty počúvajú a vlastne sú opakom hlupákov popísaných vyššie.“  

FB, 26.1.2024, Igor Matoič

Odborne sa tomu povie – je právne neudržateľné, aby psychopat Matovič mohol urážať SLOVÁKOV. Ten grázel ukradol názov SLOVENSKO a pomenoval ním svoju stranu, o ktorom mojom trestnom oznámení voči tomu prokuratúra ani polícia dodnes nekoná.

JA SOM SLOVENSKO, povedal si MATOVIČ… A Slovensko podáva trestné oznámenie…+ Petícia

https://zalobyvocistatu.sk/informacie-advokata/ja-som-slovensko-povedal-si-matovic-a-slovensko-podava-trestne-oznamenie/embed/#?secret=lsTSTurInw

No a páchateľ sa dnes vyškiera všetkým SLOVÁKOM, ktorí mu „nesedia“, ako hlupákom, a NAKA sa im vyškiera s ním.

3. DEJSTVO: TRESTNÉ OZNÁMENIE PRE POKRAČOVACÍ TRESTNÝ ČIN:

Konanie Igora Matoviča dňa 26.1.2024 je úmyselným pokračovaním trestného činu hanobenia slovenského národa podľa § 423 ods. 1 písm. a) Trestného zákona, u ktorého je prítomná základná skutková podstata hanobenia národa, čo robí dokonca s pôžitkom a výsmechom. Hanobenie národa je konanie, ktoré nemusí vyplývať z jednej vety útočníka, ale zo spôsobu a kontextu útoku, akým to realizuje, a v danom prípade je tento prejev zameraný na slovenský národ. To opakovane a s výsmechom, že to urobil znova, a zjavne v očakávaní, že to aj ďalej urobí.

Samozrejme, keďže je zbabelec, a bojí sa niesť za svoje činy zodpovednosť, urobí to sofistikovaným spôsobom cez útok na Slovákov pre politickú príslušnosť. V skutočnosti ide o útok na slovenských občanov, čo sa rovná slovenský národ, iba vyjadrený cez „jednotku voličov“. To je tá zbabelá SOFISTIKA PSYCHOPATA. Tento skutok zjavne vyplýva z výroku dňa 17.11.2023 a v celom kontexte takto aj s výrokom zo dňa 16.11.2023 a zo dňa 26.1.2024.

Osobitne však k urážkam Slovákov podľa príslušnosti politickej strany je potrebné dať do pozornosti trestný čin diskriminácie skupiny osôb podľa § 424a ods. 1, ods. 2 písm. b), d) Trestného zákona, kde Igor Matovič svojim konaním uplatňuje rozsiahlu a systematickú diskrimináciu skupiny osôb, občanov Slovenskej republiky pre politickú orientáciu na strany Smer-SD, Hlas a SNS, ktorých nazýva hlupákmi, čím ich vystavuje ponižujúcemu zaobchádzaniu zo strany vlastných sympatizantov a iných zlomyseľných subjektov. Zameranie ponižujúcich urážok práve na túto skupinu ľudí potvrdila samotná vyšetrovateľka NAKA, ktorá však účelovo vec nešetrila podľa citovaného ustanovenia. 

Úlohou štátu je ochrana slovenského národa, nie ochrana útočníka. 

Dnes som na Matoviča podala Trestné oznámenie pre pokračovanie v hanobení slovenského národa.

Uvidíme, ako sa budú veci ďalej vyvíjať, a ako si štát a zákon dokážu s týmto grázlom, doslova sa rehotajúcim štátu a národu do očí, poradiť.

Celý prípad som podala na vedomie, a budem aj ďalej dopĺňať, ministrovi vnútra a ministrovi spravodlivosti. Takže očakávame zákonnú ochranu slovenského národa, nie akrobaciu právnych kľučiek pre rehotajúceho sa páchateľa.

Takže poď Igor, zavzdušni sa sám ešte viac, a urážaj Slovákov, keď už nevieš napísať ani bakalársku prácu.

Zdroj


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *