27. júla 2024

Psychopat sa hnevá. Nikto s ním nechce ísť do TV Markíza na finálovú diskusiu, ktorá mala byť 26.9. o 20:50 hod.

Matovič ty psychopat . Sám si sa priznal pred novinármi že si diplomovku nepísal že ti ju písala kamarátka na dovolenke a že si nemal čas chodiť do školy lebo si bol veľký podnikateľ

Trafený Matovič už gága. „Ja a moja rodina sme nikdy daňové podvody nespáchali!“

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Zdravím všetkých čitateľov. Dnes som sa dozvedel, že psychicky chorý Matovič sa hnevá. Nikto s ním nechce ísť do TV Markíza na finálovú diskusiu, ktorá mala byť 26.9. o 20:50 hod. To je smola, že? Asi si myslel, že je taký zaujímavý a dôležitý, že ho všetci budú počúvať a obdivovať. No bohužiaľ, tak to nefunguje. Ľudia majú dosť jeho lží, urážok a výmyslov. Nechcú sa nechať zneužiť na jeho propagandu a manipuláciu. A tak sa stalo, že zostal sám a bez publikum. Možno by si mal ísť radšej liečiť svoje problémy, než sa snažiť robiť politiku. Alebo aspoň sa naučiť byť slušný a rešpektovať iných. Ale to by bolo asi príliš veľa žiadať od niekoho, kto si myslí, že je nad všetkými. Takže čo poviete, milí čitatelia? Máte chuť pozrieť si tú diskusiu? Ja osobne nie. Radšej si pustím nejaký dobrý film alebo knihu. Alebo si zahrám s mojou mačkou. Čokoľvek je lepšie, než počúvať toho blázna.

Rudy


Eduard Chmelár: Priatelia, nedajte sa pomýliť. Jeho Igorodie už hodinu pení na facebooku, že Progresívne Slovensko sa sprisahalo so smerohlasáckou mafiou proti neohrozenému bojovníkovi donovi Quijoteovi de la Trnava a všetci svorne odmietli ísť s ním do diskusie v TV Markíza, lebo sú to vraj zbabelci a boja sa ho. Skutočnosť je taká, že Igor Matovič nemá v debate štyroch lídrov preferenčne najsilnejších strán čo robiť. Jednak preto, lebo OĽaNO nepatrí medzi najsilnejšie politické subjekty ani omylom a jednak preto, lebo Igor Matovič nie je volebným lídrom. Je číslom 150. To nie je číslo na hasičov (on by potreboval skôr 155), ale jeho číslo na kandidátke. Patrí maximálne tak do diskusie s Jolanou Kusou, Arturom Bekmatovom a Pellegriniho bratrancom. Tam je jeho miesto. Prípadne v kazajke, ale to je už práca pre psychoanalytika, nie politického analytika. Ak sa tu niekto pokúsil o manipuláciu volebnej kampane, tak je to TV Markíza, že niečo také vôbec dopustila. Igor, darmo tu vrieskaš. Mal by si si oddýchnuť niekde v ústave s meditačnou hudbou. A my všetci od teba. Koniec hlásenia a pokojný víkend všetkým.


Matovič: MANIPULÁCIA VOLEBNEJ KAMPANE !!!

Progresívne Slovensko (PS) SA KOORDINUJE S MAFIOU ZO STRANY SMER a HLAS

TV Markíza nás v utorok oficiálne pozvala na finálovú diskusiu, ktorá mala byť 26.9. o 20:50 hod.
Dnes ráno nám z TV Markíza oznámili, že:
Vzhľadom na to, že predsedovia strán PS, SMER a HLAS – Michal Šimečka, Robert Fico a Peter Pellegrini sa odmietli zúčastniť debaty s Igorom Matovičom, finálovú debatu na TV Markíza rušíme.
Čítate dobre – Progresívne Slovensko sa v snahe vyhnúť debate s Matovičom, radšej dohodlo s mafiou a dosiahli úplné zrušenie finálovej debaty – pre naše hnutie úplne najkľúčovejšej debaty kampane.
Chápem, že Fico s Pellem sú zbabelci, vyhýbajú sa diskusiám so mnou. Radšej „diskutujú“ s takými, ktorí ich v debate len mojkajú. Zbabelci.
Teraz Šimečka robí to isté. Na FB vyplakáva, ako s ním nechce ísť diskutovať Fico, ALE teraz pokrytecky robí absolútne to isté.


Robiť dohody s mafiou, aby vyblokovali Matoviča, je mimoriadne zbabelé. Ohovárať ma v diskusii, kde nie som, ako včera, na to Šimečka odvahu má, ale povedať mi to do očí, na to mu odvaha akosi chýba. Presne tak ako Ficovi a Pellegrinimu.
Je mi veľmi ľúto, že PS rezignovalo na boj proti mafii (odmietli vylúčiť zo spolupráce HlasoSmer)… a už sa s nimi aj koordinuje.
Je mi ľúto, že sa Šimečka tvári ako protivník Roberta Fica, ale pritom sa správa tak isto ako Fico.
Toto je jasný odkaz pre všetkých ľudí, ktorí si ešte stále myslia, že Progresívne Slovensko ich nezradí s mafiou. Predá vás kedykoľvek, keď im to bude vyhovovať.

Matovič FB




Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *