21. mája 2024

Odborníci, magické myslenie a viera v lídrov – časť 30. Konšpirácie sú ako buriny, ktoré nikdy nevymiznú…

0

Judita Laššáková Ústavný súd SR alebo učilište ústavného práva v Košiciach?

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Konšpirácie sú ako buriny, ktoré nikdy nevymiznú. Niekto, kto je príliš lenivý na to, aby sa zaujímal o svet, alebo kto úmyselne ignoruje fakty, a narazí na niekoho, kto sa nebojí povedať pravdu, vytvára priestor na posmech. Pretože niekto, kto sa nezaujíma, by mal byť vysmievaný.

Keď niekto hľadá dôvody na zachovanie nejakej inštitúcie, mal by vypichnúť jej klady. Pri stave verejných financií by bol najlepším dôvodom na zachovanie Úradu špeciálnej prokuratúry jej prínos, ak by všetky peniaze, o ktoré sa obohatili kajúcnici na náš úkor, skončili opäť na účtoch Slovenskej republiky.
Konšpirácie nie sú a ani nebudú nikdy úplne vymazané. Niekto, kto sa zabudol pýtať, prípadne sa účelovo nepýta tie správne otázky, a natrafí na niekoho, kto tie otázky kladie, vytvára priestor na kritiku. Pretože niekto, kto sa nepýta, môže a aj by mal byť kritizovaný.


Stále nám nikto nevrátil finančné prostriedky, o ktoré sa obohatili tí, ktorí sa priznali. No napriek tomu sa nájdu ľudia, ktorí tvrdia, že je závažný dôvod, aby ÚŠP zostalo.

InfoVojna


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *