10. mája 2024

Dobrý deň, pán Sajfa., viete čo je to „reactive abuse“?

0

Dobrý deň, pán Sajfa., viete čo je to „reactive abuse“?


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Dobrý deň, pán Sajfa.

Prepáčte, že takto verejne, ale Vaša žena vstúpila do politickej arény a preto už nie je dôvod mlčať. Snáď Vám mojich pár postrehov pomôže k nastoleniu zdravej rovnováhy vo Vašom živote.

Pred rokmi som začala pozerať Vaše videá na youtube. Boli mojim relaxom a ja Vám zaň ďakujem… boli relaxom až do okamihu, kým ste s Veronikou kdesi v Amerike nebežali cez prechod pre chodcov a kým ste došli cez cestu, Veronika Vám šplechla, že Váš intímny život za veľa nestojí. Ohradili ste sa s prekvapenou otázkou, trocha zranený, ale ona sa ďalej tvárila mierne znechutene.

To bol prvý red flag (varovný signál), ktorý som postrehla.

Neskôr som si všimla ako často Vám hovorí/žartuje/polemizuje, že nebudete spolu do konca života a bolo mi Vás ľúto. Zneisťovanie partnera nepatrí do zdravého vzťahu. Je to toxické… ale keď to druhá strana robí s takým šarmom a vyzerá pri tom tak zlato, ťažko to vnímať čisto racionálne a zariadiť sa tak ako radia príručky.

Prestala som sledovať Vaše rodinné videá aj spoločné insta produkcie, lebo už neboli relaxom, aj keď uznávam, že na deň otcov Verča produkuje vyznanie krásne… a verejne.

Lenže čo čert nechcel, začali sme sa všetci traja stretávať.

Chodili sme totiž zrazu všetci traja do jednej posilňovne a tak som Vás tam mávala ako na dlani a nedobrovoľne ďalej počúvala ako s Vami jedná v súkromí bez kamier a bolo mi z toho smutno.

Pán Sajfa, viete čo je to „reactive abuse“? To je keď Vás niekto provokuje, kritizuje, je pasívne agresívny a keď Vám prasknú nervy a vyletíte, ste za toho zlého Vy.

Keď Vám po 20 minútach produkcie praskli nervy a sprosto ste zanadávali, stretli sa vám pohľady s jednou cudzou ženou. Ihneď ste sa jej ospravedlnili, akoby to bola ona a Vy, kto sa mal komu ospravedlniť.

Pozerala som na Vás a rozhodla sa rešpektovať Vaše súkromie a nikomu nikdy nič nepovedať, ale v duchu mi Vás bolo ľúto, lebo ste tam stáli a skleslo sa ospravedlňovali za svoju prirodzenú reakciu na dlhodobé podpichovanie a zjavne ste netušili, že tou obeťou ste tam boli (podľa mňa) Vy.

Mlčala by som do konca života, ale pani Veronika sa rozhodla kandidovať a ako prvé zaútočila na pána poslanca a povedala, že ju pozvalo pred dvomi týždňami do politiky jeho vyjadrenie o znásilneniach. Nechápem ako chce znásilnené ženy riešiť práve v europarlamente, takže mi to znie, prepáčte, len ako mediálne dobre znejúca zámienka.

Po prvé po všetkých tých promo fotkách s pani prezidentkou, Ódorom a spol. neverím, že sa rozhodla vstúpiť do politiky len pred dvomi týždňami, lebo priznajme si to… jej mediálna kampaň s PS trvala o niečo dlhšie.

A po druhé Veronika má blízke priateľky Zuzanu Kovačič Hanzelovú a Lauru Kellö Kalinskú.

Čo majú tieto tri dámy spoločné? Všetky tri sa považujú za súčasť slovenského hnutia MeToo, ale keď sa objavila obeť hovoriaca naozaj nepríjemnú skúsenosť so špeciálnym Danielom, dve z týchto dám sa síce pokúsili obeť na instagrame sledovať (teda o nej vedia), ale ostali ticho. Obeť nekontaktovali. O prípade neinformovali. Laura dokonca v minulosti klamala v článku o ďalšej žene, ktorá vypovedala pred súdom o Danielovom zvláštnom sexuálnom apetíte a že je stíhaná v rámci pomsty od Daniela, lebo povedala Nie jeho nechutným návrhom. Aktuality túto pasáž rovno vymazali z videa na youtube. Ostalo tam len 15-minútové ticho, pán Sajfa.

Zuzana a Laura neinformovali ani o pani major Santusovej a nezastali sa jej po jej nepríjemnom zážitku, keď jej na služobnej ceste uprostred noci PREUKÁZATEĽNE vyše dve hodiny vypisoval pán chránený oznamovateľ Svitok, v tom čase v pozícii jej nadriadeného, aby za ním išla na izbu. Posledná správa bola o 1:46 v noci, pán Sajfa. Keď nereagovala, napísal jej, že je zbabelec. (Menej publikovateľné detaily z tej noci nájdete v podaní major Santusovej na Úrad pre ochranu oznamovateľov, odkiaľ citujem.)

Tak to Veronikino mediálne odhodlanie brániť ženy skúsime otestovať takto: budeme sledovať, či pani Veronike naozaj ide o ženy a deti a ozve sa ešte pred odletom do Bruselu na podporu týchto žien, dobre?

A keď už sa ozve, mohla by sa, prosím, verejne opýtať aj na to, prečo kajúcnika Bernarda S. nikto nevyšetruje po tom, čo DVAJA (bývalí?) policajti pred súdom (!) vypovedali, že v jeho emailoch boli chlapčenské p*nisy a nedostali sa tam náhodou?

Začali vyšetrovať tých policajtov.

Lenže je to divné, lebo sa kdesi ozval ďalší bývalý policajt prenasledovaný chlapcami z NAKA, a o Bernardových chúťkach tvrdí to isté.

Ďakujem, pán Sajfa, a ďakujem aj za Váš inteligentný humor a pohodu, ktorú šírite…

P.S.: Odkedy ma pri odchode zo Sajfovej posilky natáčal jeden pán a nemal poňatie, že ho vnímam, už do tejto posilňovne nechodím, takže ma tam nemusíte čakať… ale ak niekto zháňa dobrého trénera neďaleko Troch veží, rada posuniem kontakt. Tam už tiež nechodím.

Pekný deň Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *